1a femenina

Ensopegada inesperada

1a divisió femenina. El Barça cau derrotat a terres extremenyes i veu com l'Atlético s'allunya a quatre punts al capdavant de la taula

santa teresa 2 barça 0

SANTA TERESA:Emmeline, Marta, Aina (Andrea, 93'), Mireya (Sandra, 88'), Estefa (Cristina, 93'), Vania, Sofía, María, Maddi, Marta i Mari Ángeles.BARÇA:Ràfols, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Mariona (Aitana, 57'), Alèxia (Leila, 75'), Patri, Losada, Marta Torrejón, Olga Garcia (Koko Ange, 57') i Andressa AlvesGOLS:1-0 (27') Maddi. 2-0 (78') Mari Ángeles.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz.T.G.:a la local Marta.COMENTARI:Derrota dolorosa del Barça, que es va veure superat pel Santa Teresa extremeny i veu com l'Atlético de Madrid, que va guanyar amb contundència a casa, s'allunya en la classificació. Les de Xavi Llorens van sortir amb intensitat i amb les idees clares, però el gol local abans de la mitja hora del partit va canviar radicalment el matx. Maddi va resoldre una acció d'estratègia i les blaugrana van arribar al descans amb el resultat en contra. Després de la represa, les extremenyes van seguir creant perill en accions a pilota aturada, mentre que el Barça s'estavellava una vegada rere l'altra en el mur defensiu local. Ni els canvis de Xavi Llorens van aconseguir l'efecte buscat i les blaugrana es van veure incapaces d'empatar. Koko Ange, en el 77', va tenir l'oportunitat més clara en un un contra un amb la portera rival, però no va estar encertada i un minut després va arribar la galleda d'aigua freda. En una jugada aïllada, Mari Ángeles va fer el 2-0 i el Barça va veure com se li escapava definitivament un partit que fa que el desavantatge respecte a l'Atlético s'ampliï a quatre punts.