1a femenina

La persecució continua

1a divisió femenina. Tot i l'ensopegada de la darrera jornada, el Barça va guanyar amb comoditat la Real i segueix a quatre punts de l'Atlético

REAL SOCIEDAD 0 BARÇA 3

REAL SOCIEDAD:Mariasun, Sandra, Gastearena, Nahikari, Uriarte, María Diaz (Nayara, 57'), Manuela (Titay, 74'), Leyre (Eizaguirre, 34'), Chini (Etxezarreta, 63'), Paola i Mendoza.BARÇA:Paños, Torrejón, Ruth García, Roddik, Leila, Melanie (Olga García, 59'), Marta Unzué(Miriam, 59'), Vicky Losada, Andressa Alves, Alexia (Koko, 74') i Jennifer Hermoso (Mariona, min 74).GOLS:0-1 (41') Jennifer Hermoso. 0-2 (58') Andressa Alves. 0-3 (87') Olga.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:a la local Eizaguirre; i a les visitants Ruth Garcia, Melanie, Unzué i Olga.COMENTARI:Després de l'aturada, el Barça va aconseguir una bona victòria a Sant Sebastià, que no li permet, però, retallar distàncies a l'Atlético. Tot i acabar vencent amb comoditat, les de Xavi Llorens van necessitar uns minuts per entrar en un partit igualat en els primers compassos. A partir de la primera ocasió de Vicky Losada en el 24', però, el Barça es va animar, i el premi finalment va arribar a quatre minuts per arribar al descans, per mitjà de Jennifer Hermoso. Amb el partit de cara, la segona part va ser molt més senzilla per al conjunt blaugrana, que va dominar de principi a fi. Així va arribar el 0-2 d'Andressa Alves, que va rematar a plaer després de desfer-se de la portera rival (58'). I quan més ho intentava la Real, Olga va sentenciar a les acaballes.