1a femenina

Sense arguments

1a divisió femenina. L'Espanyol cau en un camp complicat com el del Llevant i acumula una altra setmana més en zona de descens

LLEVANT 2 ESPANYOL 1

LLEVANT:Torres, Prim (Raquel, 74'), Guti, Lucía, Adriana (Maribel, 82'), Charlyn, Nago, Alharilla (Mariajo, 87'), Marijosé, Ida (Nerea, 70') i Carolina.ESPANYOL:Mimi, Elba, Helena (María Molina, 46'), Estibi, Carola, Eli (Luana, 56'), Baudet, Dulce (Zaira, 62'), Nuria (Gemma, 74'), Paloma i Brenda.GOLS:1-0 (10') Marijosé. 2-0 (39') Adriana. 2-1 (84') Luana.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:a la local Prim; i a la visitant Zaira.

Passen les setmanes i l'Espanyol segueix encallat en la zona de descens després de sumar la sisena jornada sense guanyar. De nou, les blanc-i-blaves van veure com el seu rival encarrilava el partit en el primer temps, i el gol de Luana a les acaballes va ser insuficient.

El partit no va poder començar pitjor per a les de Luismi Marín, perquè el Llevant es va avançar tot just en la primera arribada (10'). Abans, les periquites ho havien intentat en un parell d'ocasions, però el gol les va deixar tocades i les granotes ho van aprofitar per fer el 2-0 poc abans del descans amb un xut creuat d'Adriana (39'). Sense res a perdre, les visitants es van llançar amb tot a l'atac després de la represa, però el gol de Luana va arribar massa tard (84').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)