2a divisió A

Longo demana perdó a Granell per tirar un penal que no li tocava

Girona. El davanter, autor del 2-0 a Miranda, admet que no estava content per la suplència

El 2-0 que va sentenciar el duel a Miranda va ser molt celebrat per la gran majoria de jugadors del Girona menys pel seu autor, Samuele Longo, que va fer cara de pocs amics després de transformar el penal. L'italià va admetre que en aquells moments tenia “una mica de ràbia”. El motiu era la suplència, ja que va sortir a la gespa en el minut 74. “No era el dia més feliç. M'esperava una altra cosa”, en al·lusió a la seva no titularitat. “Però ja sabem que aquí hi ha molta competència i que hem d'estar tranquils i acceptar les decisions del mister.”

Longo també va revelar que el penal no l'havia de llançar ell: “Li tocava a Àlex [Granell], que va dir que fa dos anys que els tira ell. Jo no ho sabia. En els altres dos penals [marcats per Herrera i Sandaza], Granell no era al camp. Li vaig demanar disculpes. I li estic agraït perquè jo necessitava marcar.”

REACCIONS

El penal l'havia de tirar Àlex [Granell] i jo no ho sabia i vaig anar per la pilota. Li he demanat perdó, i li estic agraït perquè necessitava marcar
La celebració? No era el dia més feliç. Esperava una altra cosa, però aquí hi ha molta competència
Samuele Longo
DAVANTER DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció