Reus

Querol: “És casa meva”

Reus. El davanter, satisfet d'haver renovat dues temporades amb el club de la seva ciutat. “Li queda encara marge de millora, és un futbolista estratègic per a nosaltres”, assenyala Sergi Parés

El Reus s'ha assegurat la continuïtat d'un dels seus fills pròdigs, David Querol. Format al planter, va deixar el club el 2011 després de tres anys a tercera i hi va tornar l'estiu passat, ja amb experiència a segona A, per ajudar l'equip de la seva ciutat en el debut en la categoria. Querol continuarà al Reus fins al 2019, o 2020, si hi ha ascens a primera. “El seu és un cas especial, perquè és de la casa”, deia ahir el president, Xavier Llastarri, en l'acte protocol·lari de la renovació. Querol és conscient que és un futbolista insígnia per al Reus i per això tenia clara la seva continuïtat. “Al seu moment vaig marxar per circumstàncies de la vida, però quan vaig tornar a l'estiu sabia que seria per temps. És casa meva i m'hi sento valorat”, va dir Querol, content d'haver superat els problemes físics de la primera volta i ser ara titular. El director esportiu, Sergi Parés, va assegurar que és un jugador “estratègic” per al Reus, “perquè és d'aquí” i perquè “encara li queda marge de millora”. Parés en destaca el dinamisme, l'arribada i l'un contra un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció