Territorial

El Farners s'endú un càstig excessiu

1a catalana. Els selvatans perden a casa (0-1) contra el Manresa per un gol en el 83'

farners 0 manresa 1

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Yaya, Pitu Riart, Criado (Sureda, 75'), Gerard Muñoz (Coro, 67'), Toni Rossell, Riki Solà (Nierga, 78'), Litus (Guillem, 67'), Miquel Joan i Fajardo.MANRESA:Román, Alejandro (Gonzalo, 89'), Agus, Moha, Solernou, Brian, Lucho, Bernat (Clop, 46'), Riki (Roger Herms, 75'), Sergi Soler (Leandro, 84') i Javi López (Samy, 67').GOLS:1-0 (83') Samy.ÀRBITRE:Lozano Rico.T.G.:als locals Litus, Criado i Toni Rossell; i als visitants Alejandro, Brian, Samy, Sergi Soler, Román, Leandro i Moha.T.V.:directa al local Fajardo (93') i al visitant Rebollo (76') quan estava a la banqueta.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

Al Farners li va quedar un sabor amarg després de perdre a casa contra un Manresa que va dominar i va ser clarament superior, però que no va ser capaç de generar gaire perill i va haver d'aprofitar una errada defensiva en el 83' per decidir el matx gràcies a un gol de Samy. Els selvatans, que es van veure especialment superats en la primera part, no van fer un joc brillant, però van tenir grans ocasions per salvar com a mínim un punt. La falta d'efectivitat, però, els va acabar condemnant. Toni Rossell, de cap, i Miquel Joan van topar amb un inspirat Román, Gerard Muñoz ho va fer amb el travesser i ja en el 92' l'àrbitre va anul·lar un gol per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)