Territorial

El Girona salva un punt d'orgull

Divisió d'honor juvenil. El Girona empata (1-1) a Mallorca en un partit gris gràcies a un gran gol de Caste a les acaballes (81')

at. balears 1 girona 1

ATLÈTIC BALEARS:Pau, Isaac, Carlos, Terrassa, Sandro, Saúl, Javi, Joseff, Pedro, Iliass (Chico, 73'), Liñares (Mesa, 61') i Manu (Gorka, 50').GIRONA:Alberto, Puig, Guillem, Eloi, Damià (Caste, 62'), Pol Blay, Èric Torres (Jofre, 56'), Àlex Soler (Sergi, 46'), Aleix, Werick (Crespo, 46') i Valery.GOLS:1-0 (25') Manu. 1-1 (81') Caste.ÀRBITRE:Jiménez Justos.T.G.:als locals Carlos i Javi; i al visitant Aleix.COMENTARI:El Girona té la feina feta aquesta temporada i després de brillar contra el Barça i l'Espanyol ahir es va permetre el luxe d'abaixar lleugerament el seu rendiment en la visita al camp de l'Atlètic Balears, on va firmar un partit més espès que els últims, però tot i això va aconseguir salvar un punt a les acaballes del partit. Els gironins van arrencar bé el matx i va disposar d'alguna bona arribada a pilota aturada, però ràpidament els locals, molt necessitats d'un triomf per sortir de la zona de descens, van adquirir el domini de les ocasions i es van avançar en el marcador. Manu va aprofitar el refús d'una brillant aturada d'Alberto després d'un contraatac per fer a plaer l'1-0. Tot i no estar fins, però, els gironins van tenir ocasions d'empatar abans del descans. Però va ser en la represa quan el Girona va posar-hi una marxa més i va generar moltes ocasions contra un Atlètic Balears que només va xutar una vegada i es va dedicar a defensar. Crespo i Blay van avisar i Caste, reconvertit a davanter, ja no va perdonar més i va fer l'empat guanyant l'esquena a la defensa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)