3a divisió FEF

No és moment per a defalliments

3a divisió. L'Ascó passa la pitjor ratxa de la temporada just en el tram en què es juga la classificació per a la promoció d'ascens

Quatre derrotes en els darrers cinc partits –les mateixes que en les primeres 26 jornades de campionat– resumeixen a la perfecció l'estat de forma actual de l'Ascó. Els de Santi Castillejo passen el pitjor moment del curs just en el tram decisiu de la temporada. A més, per acabar-ho d'adobar, els de la Ribera d'Ebre s'enfronten just ara amb els seus rivals directes en la lluita per la promoció d'ascens.

“En aquests últims partits hem abaixat una mica el nostre nivell de joc i a sobre no hem estat gaire efectius de cara a gol. Amb una mica més de sort en la rematada hauríem pogut aconseguir algun resultat millor”, resumeix el tècnic, Santi Castillejo, que assenyala l'estat del seu terreny de joc com un factor extra: “La gespa del municipal està molt malament i això tampoc ens ajuda a fer el nostre joc.” Tot i el mal moment i els condicionants, però, Castillejo és optimista i marca com a clau el partit de demà: “És un gran moment per jugar contra el Sant Andreu per sortir motivats; si guanyem ens col·locarem de ple en la lluita.”

Cosa de tres

“Crec que la batalla pel tercer lloc estarà entre el Sant Andreu, el Terrassa i nosaltres”, opina el preparador navarrès, que no creu que el calendari sigui un factor gaire rellevant. “En les darreres dues jornades nosaltres juguem contra el Peralada i el Vilafranca; ves a saber si ells es jugaran alguna cosa o no”, explica, amb el convenciment que el seu equip lluitarà fins al darrer instant. “Vam fer una primera volta excel·lent, però hem de ser conscients de contra qui ens enfrontem. Competirem fins al final”, sentencia Castillejo.

Terrassa-Ascó
2-0
Rival directe
Ascó-Sant Andreu
j. 32
Rival directe
Granollers-Ascó
j. 33
Mitja taula
Ascó-Palamós
j. 34
Rival directe
Sabadell B-Ascó
j. 35
Lluita per la permanència
Ascó-la Jonquera
j. 36
Lluita per la permanència
Peralada-Ascó
j. 37
Lluita pel primer lloc
Ascó-Vilafranca
j. 38
Rival directe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)