Territorial

Victòria d'or i festival de gols

1a catalana. El Lloret supera el Tona en un partit a tomba oberta on es van veure nou gols (5-4) que en podrien haver estat més

lloret 5 tona 4

LLORET:Tuscà, Puntí, Aniol, Majó, Narcís (Bader, 75'), Calvo, Ricky, Gousmani (Poderoso, 82'), Chino (Adrián, 68'), Aparicio i Joan Romero (Peti, 82').TONA:Fran, Toti, Noguera, Ferran, Eloi, Pol, Tuneu, Torrents (Bangoura, 60'), Youssef (Mendo, 46'), Berrocal (Aitor, 67') i Pla.GOLS:1-0 (17') Narcís. 1-1 (22') Pla. 2-1 (23') Gousmani. 3-1 (55') Puntí. 3-2 (61') Pol. 3-3 (67') Mendo. 4-3 (71') Gousmani. 5-3 (87') Bader. 5-4 (89') Bangoura.ÀRBITRE:Álvarez Molina.T.G.:als visitants Torrents, Ferran, Eloi, Toti i Berrocal.T.V.:al visitant Berrocal (89') per doble amonestació.

El Lloret va fer el pas gairebé definitiu per segellar la permanència aconseguint una victòria importantíssima contra el Tona en un partit més que entretingut pels espectadors on es van veure nou gols (5-4).

El Lloret sempre va dur la iniciativa, tant en el joc com en el marcador. A la primera part els d'Edu Urdiales es van avançar en dues ocasions amb els gols de Narcís i Gousmani i van arribar al descans amb avantatge. A la segona part un gol de Puntí va situar el 3-1 al marcador que deixava el partit encarrilat, però dues errades van provocar que el Tona, que va treure molt profit dels contraatacs, empatés a tres gols. El Lloret, però, no va afluixar i va seguir duent el control del partit i disposant de bones ocasions fins que va trobar el premi que mereixia. Gousmani primer, després de rebre una gran assistència, i Bader després, amb un xut des de la frontal de l'àrea, van deixar el partit sentenciat amb el 5-3. Ja sense temps per aconseguir l'empat, el Tona encara va regalar un gol més als espectadors, però el 5-4 ja va ser definitiu.