2a divisió A

Una jornada rodona

Marge. La victòria del Llagostera contra el Llevant B i les derrotes dels rivals immediats situen els gironins a cinc punts del descens

El Llagostera va aconseguir dissabte tres punts d'or contra l'Atlètic Llevant al Palamós-Costa Brava (2-0). Els llagosterencs va superar un rival directe situat en descens i, de retruc, ja amb la jornada acabada, les ensopegada dels immediats perseguidors li permeten augmentar a cinc els punts respecte del descens.

Cap dels cinc últims classificats va sumar cap punt, i és que l'Eldenc (20è), cuer i ja descendit a tercera, va perdre al Miniestadi 12-0, l'Atlètic Llevant (19è) va fer-ho a Palamós contra el Llagostera (2-0), el Prat (18è) va ensopegar a Son Malferit contra l'Atlètic Balears (1-0), l'Hospitalet (17è) al camp del Mallorca B (3-1) i l'Espanyol B (16è) el mateix al Collao contra l'Alcoià (3-0). Aquests resultats van ser la millor combinació per als gironins, que passen a tenir un marge de cinc punts respecte de la plaça de promoció de permanència i el descens directe a tercera.

Al Llagostera li ha anat la mar de bé la jornada, però la setmana que ve, els jugadors dirigits per Oriol Alsina visiten el camp del tercer classificat, el València Mestalla (a les 18 h), un os dur de rosegar i més tenint en compte que les prestacions dels llagosterencs a fora baixen. Després de dos duels consecutius com a local, els blaugrana, que no guanyen a fora des del 2 de novembre, intentaran donar la sorpresa. Albarrán no hi serà per acumulació de targetes grogues.

DESPLAÇAMENT DUR

El Llagostera jugarà dissabte a les 18 h al camp del Mestalla, el tercer en la taula
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)