3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Un punt és millor que res

Igualtat. El Figueres empata al camp de la Pobla de Mafumet (1-1) en un partit en què va anar de menys a més. L'equilibri i la lluita per la possessió van ser constants durant tot el partit

pobla de maf. 1 figueres 1

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger (Vadillo, 39'), Ruxi, De Nova, Adrián, Rayco (Ivan Vidal, 77'), Facu, Riki (Avi, 86'), Gil i Brugué.FIGUERES:Bartrina, Masó, Romero, Cunill, Varese, Ferran Grau, Venzal, Maik Molist, Xavi Ferrón (Javi Revert, 87'), Pedro del Campo (Setti, 83') i Moha (Casanova, 65').GOLS:1-0 (20') Brugué. 1-1 (31') Moha.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:al local Facu; i als visitants Ferran Grau i Venzal.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de la Pobla de Mafumet.

Tenint en compte que el Figueres només ha sumat una victòria a domicili en tot el curs, i que d'això ja fa més de cinc mesos –va ser al camp del Vilassar en la dotzena jornada (0-1)–, l'empat d'ahir dels figuerencs a la Pobla de Mafumet es pot considerar un bon resultat.

A més, l'inici de la Unió no va ser gens bo. Tot i que cap dels dos equips arribava amb perill a l'àrea rival, el domini inicial va ser de la Pobla i en va acabar traient profit. L'exjugador del Figueres Roger Brugué va rebre una centrada i amb el cap va superar Bartrina per fer l'1-0 (20') amb una rematada ajustada al pal.

El gol va esperonar els figuerencs, que es van fer amos del partit fins a la mitja part. El premi va tardar poc a arribar, en un contraatac que va culminar a la perfecció Moha per firmar l'empat. L'empenta visitant no va acabar aquí. Ferrón, amb un xut des de la frontal que va refusar Perales; Moha, amb una acció pràcticament calcada; i una altra vegada Ferrón, amb un cop de cap que va sortir fregant el pal, van tenir ocasions per capgirar el resultat abans del descans, però els va faltar culminar-les.

La primera part havia tingut un tram de domini per a cada equip, però en la represa la igualtat va ser la tònica dominant i les ocasions van ser menys, i menys clares, que les de la primera meitat. Els uns i els altres primer ho van intentar amb alguns xuts llunyans inofensius, i en l'ocasió més clara va aparèixer Bartrina. En un contraatac, Riki va buscar el gol amb un xut creuat i el porter figuerenc es va haver de lluir per evitar el 2-1 i salvar un bon punt per al Figueres.

Ha estat un partit atractiu. Els dos equips volíem la pilota i ens hem repartit els moments de domini i control del partit
Ens pot donar confiança perquè hem vist que podem jugar amb el nostre estil a domicili
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)