2a divisió A

Futbol

Torneig Vila de Peralada

Cap a una final Barça-Madrid

Torneig Vila de Peralada. Blaugrana i blancs van ser els únics equips que van guanyar els dos partits i ja són a semifinals

La 13a edició del Vila de Peralada d'alevins s'encamina cap a la final més repetida del torneig, un Barça-Madrid. Ahir, blaugrana i blancs van ser els dos únics equips que van resoldre la doble ració de partits amb victòria (més clares les dels catalans, amb un 3-0 i un 6-0, que no pas les dels madrilenys, 2-0 i 1-0) i tenen el primer lloc de grup assegurat.

Tot i que el plat fort del dia seran les semifinals de la tarda, l'interès de la jornada del matí se centra en dos partits que ha de determinar els equips que continuaran en el quadre principal o disputaran la fase de consolació. En el grup B, el Girona s'enfrontarà al Vila-real (els gironins necessiten el triomf per accedir a semifinals, on es trobarien el Barça). En el grup A, l'Athletic i el Mataró faran el mateix per enfrontar-se al Madrid en l'altra semifinal.

Ahir
Peralada-Athletic Club
1-4
Vila-real-Inter Mèxic
5-1
Barça-Mataró
3-0
Real Madrid-Girona
1-0
Peralada-Mataró
1-2
Girona-Inter Mèxic
1-0
Athletic Club-Barça
0-6
Real Madrid-Vila-real
2-0
Avui
Vila-real-Girona
9 h
Athletic Club-Mataró
10.05 h
Real Madrid-I. Mèxic
11.10 h
Barça-Peralada
12.15 h
3r gr.A-4t gr.B
16 h
3r gr.B-4t gr.A
17.05 h
1r gr.A-2n gr.B
18.10 h
1r gr.B-2n gr.A
19.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)