Territorial

Vallès, al MIC dirigint el City

Catalans pel món. El tècnic barceloní participa per primera vegada al MIC a la banqueta del Manchester City infantil fent tàndem amb un entrenador britànic i somiant arribar lluny

La globalització del futbol ja és inqüestionable i és fàcil trobar entrenadors i jugadors catalans repartits arreu del món. Un d'ells, Enric Vallès, torna a casa aquesta setmana per disputar el MIC en categoria infantil dirigint el Manchester City, on ja fa quatre anys que treballa com a entrenador. “Estava a la FCB Escola i de sobte em va sorgir la oportunitat d'anar al City i no vaig poder dir que no, perquè aquests últims anys s'està vivint un canvi increïble en la manera de treballar”, explica el tècnic.

A més, Vallès ho viu d'una manera especial, i és que durant molts anys havia estat espectador del torneig, però mai hi havia participat. “És un torneig que ja té molta experiència i això li dona molt reconeixement i experiència a l'hora d'organitzar tot el que comporta. A Anglaterra encara no té gaire repercussió, però crec que a mesura que vagin venint més equips se'n parlarà més”, diu Vallès.

Avui el seu equip viurà una prova de foc, i és que després d'eliminar l'Aspire Academy i el Sabadell, se les haurà aquest matí contra l'Atlético en els quarts de final (a les 11 h a Begur). “Ara la cosa ja es posa molt seriosa. El futbol base allà és diferent i no estem acostumats a jugar una lliga, per això venim per comprovar el nostre nivell, perquè a més venim amb un equip jove, però volem arribar lluny”, analitza el barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)