Territorial

El Barça no, l'Espanyol sí

Campions. Els blaugrana van caure en la final alevina de futbol 11 contra el Madrid (1-2), mentre que els blanc-i-blaus van superar el València (2-0) i van conquerir el tercer títol aleví de futbol 7 seguit

El MIC comença a arribar al tram final, i ahir les categories més baixes van viure el desenllaç. La final que més expectació va generar i que va concentrar prop de 3.000 persones a Palamós va ser la de categoria alevina de futbol 11, i és que es va viure tot un clàssic. Com en les dues edicions anteriors, el Barça i el Madrid es van plantar a la final, que va ser un gran espectacle amb detalls de gran qualitat per part dels dos equips. El balanç fins ahir era d'una victòria per a cadascun, però ahir la balança es va decantar a favor del conjunt blanc, que en les dues fases prèvies d'ahir va eliminar l'Stoke City i el Southamton. El Barça, que venia d'eliminar l'Athletic i el Manchester United, va tenir molt a prop la victòria, i és que va enviar fins a dos xuts al pal. Al final, però, quan el resultat era d'1-1, els madrilenys van ser més efectius i van aconseguir el gol que els proclamava campions.

L'Espanyol sí que triomfa

En la categoria alevina de futbol 7 l'Espanyol es va mostrar, un any més, intractable. En la jornada matinal va superar el Manhattan Kickers en els quarts de final (0-9) i el Badalona en les semifinals (0-4), i ja en la final de la tarda no va fallar i es va proclamar campió per tercera edició consecutiva del torneig en superar el València (2-0). Els valencians havien mostrat molta solvència al matí superant el Mercantil (2-5) i l'Olympique de Lió (0-6), i van vendre la pell molt cara en la final.

El femení com a cloenda

Per tancar el capítol de finals d'ahir, es va disputar la de la categoria juvenil-cadet femenina amb la presència de l'Atlético de Madrid i el PSG, que es van desfer en les semifinals del Barça i el Region One respectivament. Les madrilenyes, que encara no havien encaixat cap gol en tot el torneig, van caure derrotades per la mínima contra el PSG (0-1).

ALEVÍ FUTBOL 11
Quarts de final
Athletic Club - BARÇA
0-4 MADRID - Stoke City
6-0
Semifinals
Manchester U. - BARÇA
0-0 (1-3) Southampton - MADRID
0-2
Final
Barça - MADRID
1-2
ALEVÍ FUTBOL 7
Quarts de final
Manhattan K. - ESPANYOL
0-9 Mercantil - VALÈNCIA
2-5
Semifinals
Badalona - ESPANYOL
0-4 VALÈNCIA - Ol. Lió
6-0
Final
ESPANYOL - València
2-0
FEMENÍ
Semifinals
Barça - ATLÉTICO DE MADRID
0-1 Region One - PSG
1-2
Final
Atlético de Madrid - PSG
0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)