2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Com més aviat millor

2a divisió B. El Barça B té la segona oportunitat de segellar el títol en el partit contra el Prat (18è) davant de la seva afició. El Sabadell i el Llagostera, per la seva banda, podrien deixar la salvació enllestida

Els tres derbis catalans amb què s'obre la jornada 36 protagonitzen tres lluites que poden ser definitives. El Barça B pot tancar el lideratge contra el Prat, equip en zona de descens, i el Llagostera i el Sabadell poden segellar la permanència –han de derrotar el Lleida i l'Hospitalet.

El conjunt blaugrana (1r, 73 punts) va deixar escapar en l'últim instant la setmana passada la possibilitat de segellar matemàticament el títol empatant contra l'Hospi. Avui (17 h, Miniestadi), contra els potablava (18è, 34 punts) només els cal un punt per aconseguir-ho. “Tot i que hauria pogut ser una setmana de preparació d'altres objectius, la bona notícia és que podem aconseguir el primer lloc davant la nostra gent. Però tot i això hem preparat el partit com qualsevol altre”, diu el tècnic blaugrana Gerard López, que s'enfrontarà amb un rival amb cinc baixes per sanció.

A Sabadell i Llagostera estan engrescats amb la possibilitat de tancar una permanència que s'ha fet costosa. Els arlequinats (15è, 41 punts) reben l'Hospitalet (19è, 34), que persegueix la plaça de promoció. “És lògic que ells vinguin amb un puntet més de ganes”, diu el tècnic del Sabadell, Guillermo Romo. Mentre que al Llagostera (13è, 44 punts) li pot servir l'empat contra el Lleida (7è, 51 punts), que esgota les seves últimes possibilitats d'assolir la promoció d'ascens.

BARÇA B
Alineació:
Varo, Palencia, Marlon, Martínez, Cucurella, Fali, Gumbau, Kaptoum, Cardona, Romera i Perea.
PRAT
Alineació:
Texeira, Adri, Lario, Ricarte, Dot, Javi Lara, Prior, Pluvins, Poves, Piera i Muñoz.
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Chica o Masó, Diego, Samu, Fuster, Vivi, Pitu, Albarrán, Marc Fernández, Rafa Jordà i Manel Martínez.
LLEIDA
Alineació:
Campos, Andriu, Noel, Mikel; Rubio, Valiente, Miki Muñoz, Albisua, Quintillà, Nierga i Casares.
SABADELL
Alineació:
Ezkieta, Paris, Viale, Torres, Pol, Verdú, Juanjo, Díaz, Max, Sánchez i Carreño.
L'HOSPITALET
Alineació:
Oliveros, Dani Fernández, Teo, Juste, Savall, Cifu, Benji, Galán, Higón, Edipo i Rubio.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)