2a divisió A

Gerard Gumbau no continuarà en el Barça B

2a divisió. El club també va anunciar les baixes de Suárez, Borja, Xemi i Perea, i va confirmar la continuïtat de Gerard un any més

Un cop paït l’ascens a segona A, el Barça s’ha posat a la feina amb la confecció de la plantilla per al curs que ve. Després de tancar la renovació d’Aleñà, sens dubte la principal prioritat, el club va anunciar les primeres baixes, entre les quals destaca la del gironí Gerard Gumbau. D’aquesta manera el migcampista tancarà una etapa de tres anys en el club blaugrana, on a més de jugar amb el filial a segona B i segona A també va tenir presència en el primer equip en la lliga, la copa i la Champions League.

D’altra banda, el Barça també va anunciar les baixes de Suárez, Borja, Xemi i Alberto Perea, a banda de la continuïtat de Gerard López, que ja era un secret de domini públic.

No podia ser d’una altra manera, després de l’ascens a segona A, i ahir el Barça va confirmar la renovació de Gerard López, que seguirà un any més a la banqueta del filial. El tècnic de Granollers liderarà la nova etapa del Barça B en la categoria de plata, en la que serà la seva tercera temporada com a tècnic blaugrana.

Entre rumors de possibles arribades i sortides, el club ha confirmat aquesta setmana els primers moviments, entre els quals també el retorn d’Adrià Ortolà a la porteria després d’una temporada cedit a l’Alavés. Ara, amb la continuïtat de Gerard López ja segellada, s’haurien de començar a accelerar totes les altres operacions.

Gabri i Quique també segueixen

A banda de Gerard López a la banqueta del filial, el Barça també va confirmar ahir la continuïtat dels entrenadors dels dos equips que segueixen el Barça B en l’escala formativa: Gabri Garcia (Juvenil A) i Quique Álvarez (Juvenil B). Després d’aconseguir el campionat de lliga de la divisió d’honor i la lliga nacional juvenil, respectivament, l’entitat blaugrana ha decidit donar continuïtat als dos preparadors. D’altra banda, el club també va confirmar les banquetes de tota la resta d’equips del futbol formatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)