Barça B

Ruiz de Galarreta pot ser el pròxim

Barça B. El club blaugrana s’ha fixat en el mig del Numància, que té una clàusula de rescissió de 700.000 euros, i hi està negociant

El Barça B tornarà dilluns que ve a la feina i ho farà amb algunes cares noves. Una d’elles podria ser la del mig del Numància Íñigo Ruiz de Galarreta (23 anys), que aquesta temporada ha estat la brúixola del conjunt de Sòria i té molta experiència a segona A (108 partits). El club blaugrana està negociant pel jugador, tal com va admetre ahir el director esportiu del Numància, Gustavo Palacios. “[El Barça] ja ha mostrat el seu interès del tot, divendres vam rebre per fi la trucada i ens han transmès que estan molt interessats. Es pot tancar en breu”, va dir el responsable del club de Sòria, que valora l’impacte econòmic que podria tenir l’operació, ja que el jugador té una clàusula de rescissió de 700.000 euros.

Puig, renovat dos anys

El Barça continua concretant algunes renovacions de jugadors del planter, i ahir va ser el torn del porter Sergi Puig, que el curs passat va ser bàsic en el juvenil i també va tenir presència en el Barça B. El sentinella ha acabat la seva etapa de juvenil i ha signat per dues temporades. El Barça compta amb Ortolà i Ezkieta per al filial i això farà que se li busqui una cessió a segona B. El Sabadell, per exemple, ha mostrat el seu interès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)