Girona

El Girona fitxa l’atacant Kévin Soni per al Peralada

Promesa. El davanter camerunès s’entrenarà les pròximes setmanes a les ordres de Pablo Machín però competirà amb el conjunt de l’Alt Empordà

Tot i que a priori arriba per ser un atacant de luxe al Peralada, l’equip filial, el Girona ha aconseguit el fitxatge de Kévin Soni, procedent del Girondins de Bordeus. El davanter centre del Camerun té experiència en la màxima categoria francesa amb el primer equip de Bordeus, que tot i la projecció del jugador li ha rescindit el contracte.

Kévin Soni va formar-se en les categories inferiors del París Saint Germain però el 2014, amb setze anys, va fitxar pel Girondins. Les seves bones actuacions amb el combinat sub-19 del club van cridar l’atenció del tècnic del primer equip, Willy Sagnol, que el va fer debutar en un partit de copa francesa al Parc dels Prínceps. En total, el futbolista va jugar cinc enfrontaments repartits en dues competicions més –també va participar en un partit de l’Europa League i en tres de primera divisió.

Soni és internacional amb la selecció camerunesa –va jugar la darrera copa d’Àfrica sub-20– i s’entrenarà durant les primeres setmanes de la temporada amb el Girona per intentar convèncer el tècnic Pablo Machín. Si no ho fa, l’atacant disposarà d’un dels dorsals per a jugadors del filial i competirà amb el Peralada a segona B. I és que, si acaba al conjunt de l’Alt Empordà, els entrenadors Arnau Sala i Xavi Punsí disposarien d’un davanter de moltes garanties per a la categoria de bronze.

Soni ja ha participat en les dues primeres sessions d’entrenament del Peralada i, tan bon punt el Girona arribi de l’estada que està fent a la ciutat esportiva del Manchester City, s’incorporarà a l’equip blanc-i-vermell per aportar competència en l’atac durant els entrenaments i els amistosos.

AMB EL GIRONDINS

Soni va jugar cinc partits amb els de Bordeus entre lliga, copa francesa i Europa League
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)