Territorial

L’Olot supera el Figueres en la segona meitat

Pretemporada. Després de tres derrotes el conjunt dirigit per Martín Posse reacciona a Vilatenim i s’imposa amb dos gols, de Toril (62’) i Guzmán (68’)

FIGUERES 0 OLOT 2

FIGUERES:Bartrina, Ot Bofill, Payan, Romero, Canal, Ferran Grau, Joan Pons, Pep Chavarria, Pimentel, Ritxi i Gil Muntadas. També van jugar Davesa, Ferrón, Feixas, Maik Molist, Medinilla, Cunill i Dani Gómez.OLOT:Moha, Blázquez, Jose, Micaló, Bigas, Roger, Héctor, Guzmán, Dembo, Nacho Pérez i Marc Mas. També van jugar Ginard, Masó, Carles Mas, Toril, Alfredo, Uri Santos, Joel Arumí, Ferru, Pujadas i Aspar.GOLS:0-1 (62’) Toril. 0-2 (68’) Guzmán.ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G.:Als visitants Héctor, Guzmán, Toril.T.V.:Cap.

El Figueres i l’Olot es van veure les cares a Vilatenim en un nou partit amistós que ja és tot un clàssic de la pretemporada. Al final, el conjunt dirigit per Martín Posse, que havia tingut tres contundents derrotes i sense veure porteria (0-4 contra l’Espanyol, 0-5 amb el Nàstic i 2-0 contra el Palamós), es va imposar gràcies a dos gols, de Toril (62’) i Iván Guzmán (68’). Tot i així, en la primera meitat va ser el Figueres l’equip que va tenir més el domini de la pilota i també les millors ocasions, però els de Chicho Pèlach no van estar gaire encertats en atac.

Després de la represa l’Olot es va posar les piles i va oferir una millor versió, una millora que va donar els seus fruits a partir del minut seixanta. Primer Toril va avançar els garrotxins després de caçar una pilota morta a dins l’àrea (62’), mentre que només sis minuts més tard Guzmán va ampliar distàncies amb un gran xut des del lateral que no va poder aturar el porter Bartrina. Ja en el tram final de partit Alfredo va estar a punt de marcar el 0-3 a favor de l’Olot, però el futbolista va enviar la pilota a la creueta.

Més enllà del resultat, el partit va servir als dos equips per continuar agafant la forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)