Territorial

L’Olot, campió sense marcar

Torneig de l’Estany. L’Olot es proclama campió empatant 0-0 contra el Figueres i el Banyoles però guanyant els dos duels en els penals. El matx entre la Unió i els locals va acabar 1-1

banyoles 1 (1) figueres 1 (3)

BANYOLES:Pau Valeros, Gallardo, Lanzas, Amós Gasca, Moreno, Adrià Casanova, Torque, Gispert, Toni Güell, Ignasi Massó i Bastidas.FIGUERES:Bartrina, Ot, Davesa, Romero, Payan (Medinilla, 25’), Gil Muntadas, Pep, Ritxi, Dani Gómez, Pimentel i Maik Molist.GOLS:1-0 (20’) Massó. 1-1 (22’) Pimentel.ÀRBITRE:Berjaga Ruiz.T.G.:al local Bastidas; i als visitants Chavarria i Romero.

olot 0 (2) figueres 0 (0)

OLOT:Moha, Micaló, Barnils, Carles Mas, Bigas, Héctor, Masó, Guzmán, Dembo (nacho Pérez, 37’), Pedro i Marc Mas.FIGUERES:Bartrina, Compte, Cunill, Romero, Payan, Ferran Grau, Gil Muntadas, Carreras, Pimentel, Aleix Feixas i Ritxi.GOLS:cap.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:cap.

banyoleS 0 (1) olot 0 (3)

BANYOLES:Herrera, Lidón, Barceló, Gallardo, Poch, Andreu, Amós Gasca, Tarifa, Gispert, Marc Viader i Feixas.OLOT:Sacrest, Arumí, Jose, Aspar, Barnils, Micaló, Roger Vidal, Nacho Pérez, Alfredo, Toril i Uri .GOLS:cap.ÀRBITRE:García Gómez.T.G.:cap.

Per tercera edició consecutiva, el Torneig de l’Estany va enfrontar el conjunt local, el Banyoles, amb el Figueres i l’Olot, que com en les dues edicions anteriors es va acabar proclamant vencedor. Els de Martín Posse van ser l’únic equip del triangular que no va ser capaç de veure porteria en cap dels dos enfrontaments, però es va endur el premi de campió perquè es va imposar tant al Figueres com a l’Olot en la tanda de penals després d’empatar a zero en els quaranta-cinc minuts i que el duel entre banyolins i figuerencs també acabés amb empat (1-1). El torneig d’ahir, a banda del resultat, va estar marcat pels retrobaments amb el Figueres (Pedro del Campo, ara a l’Olot, va poder jugar contra els seus excompanys, i Adam Fontes, entrenador del Banyoles, contra el club del que fins ara n’era director esportiu) i pel reconeixement que el Banyoles va fer al seu exjugador Àlex Granell, que era a l’estadi.

Sense brillantor

Cap dels tres partits (de 45 minuts cadascun) del Torneig de l’Estany va deixar un futbol de primer nivell, evidenciant que els equips encara es troben en plena preparació per a la nova temporada.

Del duel que més se n’esperava era del primer. L’Olot-Figueres, de fet, va ser el que més ocasions va deixar tot i que no hi va haver gols. Els garrotxins, amb un equip amb molts dels teòrics titulars, va ser dominador en els primers minuts i Masó, Héctor Simón, Dembo i Marc Mas van estar a punt de marcar. La Unió, però, va anar de menys a més i també va tenir ocasions per endur-se la victòria en el tram final de l’enfrontament.

La gran sorpresa de la nit va ser el rendiment del Banyoles, que va aconseguir empatar els dos partits. En el primer, contra el Figueres, els d’Adam Fontes van sorprendre un Figueres que no va estar tan encertat com en el duel contra l’Olot i es van avançar amb un gol de penal de Massó (28’). Pimentel, però, va igualar ràpidament el resultat amb un bon remat de cap (30’). Els dos únics gols de la nit es van veure en dos minuts. En l’últim partit contra l’Olot, el Banyoles es va tornar a mostrar molt sòlid, sobretot en defensa. Toril i Jose van ser els que més perill van generar pels garrotxins, però Herrera es va lluir en més d’una ocasió per evitar el gol dels de Martín Posse, que van haver d’esperar a la tanda de penals per endur-se el torneig de l’Estany.

La lesió de Dembo, la nota més negativa

A les acaballes del primer partit entre l’Olot i el Figueres l’extrem del conjunt garrotxí va haver de ser substituït, per culpa d’una lesió fortuïta, per Nacho Pérez. Dembo va fer un mal gest en una acció del partit i de seguida va notar molèsties al seu genoll dret. En les primeres exploracions es va veure afectació en el lligament intern, però en les properes hores se li faran més proves per certificar la lesió i la gravetat, que podria ser només un esquinç. També es va lesionar el juvenil de l’Olot Aspar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)