2a divisió FEF

El Cornellà ho soluciona en un quart d’hora

Copa Catalunya. L’equip de Jordi Roger passa d’eliminatòria en un partit que va encarrilar amb tres fuetades abans del descans

cerdanyola 1 cornellà 3

CERDANYOLA:Del Río, Dani Martí, Alberto (Edgar, 46’), Javi González (Peña, 72’), Alex Alba (Pujol, 46’), Rubén (Alan, 82’), Aliaga (Colomina, 46’), Juli, Demba, Pau López i Montoro (Didi, 46’).CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Edgar, Maureta (Borja, 72’), Valentín, Fall, Ricard (Pujol, 72’), Cortés, Pep Caballé, Enric Gallego (Ahmad, 72’) i Sascha.GOLS:0-1 (21’) Enric Gallego. 0-2 (25’) Pujol. 0-3 (35’) Sascha. 1-3 (85’) Juli, de penal.ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:Als locals Aliaga, Alberto i Pau López; al visitant Ricard Pujol.

No va haver-hi més sorpreses i el Cornellà va avançar amb pas ferm cap a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya. Serà el tercer equip de segona B, juntament amb el Llagostera i el Sabadell, que sobreviuen en la competició.

Els de Jordi Roger ho van solucionar per la via ràpida perquè, abans d’arribar al descans, ja havien marcat tres gols. Enric, rematant una jugada de pilota aturada, Ricard Pujol, des de fora de l’àrea, i Sascha, aprofitant una centrada de Pere, van segellar l’eliminatòria en un quart d’hora. El Cerdanyola no va tenir cap resposta contra el vendaval cornellanenc i només va poder retallar distàncies des dels onze metres quan Juli va marcar un penal favorable als locals a les acaballes.

2a eliminatòria
Terrassa - Barça B 2-1
Castelldefels - Gavà 1-0
Palamós - Espanyol B 1-4
Muntanyesa - Sabadell 1-1
5-6 en els penals
Horta - Badalona 2-1
Europa - Vilafranca 1-1
6-7 en els penals
Cerdanyola - Cornellà 1-3
Exempt: Llagostera
3a eliminatòria
Terrassa-Vilafranca
Dissabte, 20.30 h
Llagostera-Espanyol B
Diumenge, 19.30 h
Horta-Sabadell
Diumenge, 20.30 h
Castelldefels-Cornellà
Diumenge
En la següent ronda entren els equips que el curs passat van jugar a segona divisió: el Girona, el Reus i el Nàstic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)