3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Reacció veloç de la Pobla

Igualtat. L’Ascó, incapaç de fer efectiu el seu domini contra la solidesa de l’equip grana

ASCÓ 1 POBLA MAF. 1

ASCÓ:Sergio López, Riki, Héctor Rodríguez, Socías, Dani, Bernat (Bertomeu, 70’), Artur, Masqué (Peke, 64’), Moreno, Hector (Pato, 87’) i Guiu.LA POBLA DE MAFUMET:José, Gabri Vidal, Dani Hernández, Arturo, Nil Coch, Jesús, Pol (Riki, 90’), Gimeno, Ivan Vidal, Eric Vilanova i Koné (Sales, 70’).GOLS:1-0 (75’) Sergi Moreno. 1-1 (75’) Ivan.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Masqué i Bertomeu; al visitant Jesús.PÚBLIC:Mig miler d’espectadors al municipal d’Ascó.

Pocs segons va trigar la Pobla de Mafumet a neutralitzar el gol de Sergi Moreno i fer justícia en un partit clàssic d’inici de temporada, molt igualat i amb ocasions reduïdes.

Cap dels dos equips va fer intervenir gaire els porters rivals en un primer temps de més domini posicional del conjunt local. Els grana es van estirar en el segon temps i el partit es va animar amb dues ocasions de la Pobla i una resposta de l’Ascó immediata. Els verds van anar agafant protagonisme en el joc fins que Sergi Moreno va avançar els seus després que Argilaga fallés una ocasió prou interessant. La Pobla només va trigar segons a reaccionar gràcies a la diana d’Iván. En el tram final tots dos equips van buscar el gol; els de Castillejo per mitjà del domini i el filial del Nàstic, amb contraatacs sense resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)