2a divisió FEF

L’Olot fa oficial l’arribada de Yeray Sabariego

2a divisió B. El club de la Garrotxa anuncia el fitxatge del migcampista defensiu de 24 anys provinent del Granada B, amb passat al Sabadell

L’Olot va anunciar l’arribada del migcampista defensiu Yeray Sabariego. El futbolista de 24 anys s’incorpora al conjunt garrotxí ocupant la fitxa de jugador major de 23 anys que va deixar lliure Dembo després de lesionar-se de gravetat en un genoll en un dels partits que l’Olot va disputar en el torneig de l’Estany, a Banyoles. La lesió de llarga durada de l’extrem va obligar a maniobrar a l’àrea esportiva del club, que en consonància amb les demandes de Martín Posse, el tècnic de l’equip, ha incorporat el de Badia del Vallès.

Yeray va acabar el curs passat defensant la samarreta del Granada B, equip que llavors dirigia l’entrenador català, Lluís Planagumà. Sabariego va posar fi el gener passat a una etapa de cinc temporades al Sabadell, precisament el proper rival de l’Olot en la lliga (dissabte a les 20 h al municipal). L’arribada del mig aportarà més competència a la medul·lar de contenció, actualment ocupada per futbolistes amb l’experiència de Roger Vidal i Jordi Masó –Roger Barnils també pot jugar en aquesta demarcació.

Yeray, jove i encara amb molt de recorregut, ha jugat 16 partits a segona A i 39 a segona B amb el Sabadell i, el curs passat, en va disputar set amb el filial del Granada, també a segona B.

La flamant incorporació del conjunt de la Garrotxa podria disposar dels primers minuts contra el seu exequip si Posse ho creu oportú. Pel que fa a possibles nous fitxatges, l’Olot, haurà d’incorporar per obligació futbolistes menors de 23 anys.

LA FITXA DE DEMBO

L’Olot ha pogut incorporar el jugador major de 23 anys en el lloc de l’extrem dretà

COMPETÈNCIA

El mig del camp de contenció queda definit amb Roger Barnils, Masó, Roger Vidal i Yeray
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)