El Figueres supera el Gavà en un triomf per la via ràpida

3a divisió. La Unió frena la mala ratxa i el Gavà acaba el partit molt tocat físicament

Gavà 0 Figueres 4

GAVÀ:Busquets, Salinas, Javi Iglesias (Liébanas, 26’) Nahuel, Diego Lamas, Nico, Rodergas, Álex, Pipo, Sergi Caballero, (Nacho, 32’) (Esteban, 75’) i Coke.FIGUERES:Aroca, Ot, Payán, (Joel Vilalta, 71’), Sergio Romero, Cunill, FErrn, Maik, Dani Gómez (Pime, 64’), Ritxi, Ferrón (Pep, 77’) i Carles Puig.GOLS:0-1 (8’) Ritxi. 0-2 (22’) Puig. 0-3 (26’) Ferrón. 0-4 (73’) Ritxi.ÀRBITRE:Albelda Barcena..T.G.:A Nico, Pipo i Coke del GavàPÚBLIC:Uns 300 espectadors.COMENTARI:El Figueres va trencar a Gavà la mala ratxa de dues derrotes consecutives en un duel que els de Chicho van encarrilar per la via ràpida. La Unió, letal en atac i sòlida en defensa, també va saber aprofitar el moment complicat que viu el rival. Aquesta jornada, els gavanencs tenien una llarga llista de lesionats, diversos futbolistes tocats en l’onze inicial –dos dels tres canvis locals es van haver de fer en el primer temps– i, fins i tot, van acabar amb 10 perquè Pipo no va poder acabar el partit. Tot i que la primera arribada a porteria va ser del Gavà, el Figueres va ser molt efectiu en les tres primeres ocasions que va tenir i, abans de la mitja hora de joc, ja guanyava per 0-3. En l’inici de la segona part, els gavanencs van mostrar certa millora, però amb la bona actitud no n’hi va haver prou per fer mal a un Figueres molt segur que va acabar marcant el quart.