Territorial

La ratxa es trenca en l’afegit

1a catalana. El Farners no pot encadenar el cinquè triomf però es manté líder després de sumar un punt contra el segon classificat

Farners 2 Can Vidalet 2

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Castelló (Negre, 64’), Muniesa (Da Costa, 87’), Fajardo, Toni Rossell, Riki Solà (Jose, 64’), Bader (Carlos Gómez, 75’), Joel Salas, Gerard i Parcet.CAN VIDALET:Oliver, Michel (Samu, 80’), Cristian (Pau, 80’), Guiró, Sabater, Pol, Jiei (Pecellin, 46’), Eslava (Edu, 85’), Sergi, Urrutia (Cabanillas, 59’) i Capi.GOLS:1-0 (36’) Toni Rossell. 1-1 (60’) Cabanillas. 2-1 (65’) Toni Rossell. 2-2 (92’) Sergi.ÀRBITRE:Alegre López.T.G.:Cap.T.V.:Al tècnic visitant Pedro Milla (32’).

Després de vint minut d’igualtat, el Farners va passar a dominar i Rossell va avançar els locals. L’equip de la Selva va dominar fins al minut 60, quan el Can Vidalet va empatar. La reacció dels de Pau Menéndez va ser ràpida i cinc minuts després van tornar a avançar-se. En el tram final, el Farners va dominar, va tenir ocasions per marcar el tercer però en el 92’ un gol de Sergi va rescatar un punt per al Can Vidalet.