futbol

3a divisió a

El Castelldefels guanya i surt de la zona de descens

Estrena. Els del Baix Llobregat van aconseguir la primera victòria a casa a costa d’un Palamós que veu així truncat el seu intent de recuperació

CASTELLDEFELS 4 PALAMÓS 1

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joel Coch, Alegre (Uroz, 81’), Kilian, Bermúdez, Joel Lasso (Pedro Bilbao, 58’), Kevin, Aumatell, Gibert i Santi Triguero (Vega, 58’).PALAMÓS:Quintanas, Sergio García (Nahuel, 68’), Cano, Botxi, Subi, Lluc Banús, Gerard Herrera, Barrera, Fran Ochoa (Litus, 77’), Bonaventura i Marc Medina.GOLS:1-0 (4’) Aumatell. 2-0 (61’) Aumatell. 2-1 (64’) Marc Medina. 3-1 (73’) Gibert. 4-1 (89’) Uroz.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:Al local Kevin, i als visitants Barrera, Lluc Banús, Subi i Cano.

El Castelldefels va sumar els tres punts contra el Palamós en la primera victòria de la temporada com a local i abandona així els llocs de descens. Els de l’Empordà, per la seva banda, van veure truncada la seva recuperació després de la contundent victòria de la setmana passada.

El matiner gol d’Aumatell, quan només s’havien jugat tres minuts de partit, va encarrilar un partit que els grocs van dominar en el tram inicial. Així, en aquests primers compassos, els de Miki Carrillo van tenir opcions per ampliar l’avantatge, però, amb el pas dels minuts, el Palamós va reaccionar i va generar també les seves opcions. Especialment bona va ser una rematada de cap de Bonaventura que va salvar Manu Martín amb una gran intervenció.

Amb avantatge local es va arribar al descans, preludi d’un segon temps mogut i obert però de domini local, quelcom que va quedar reflectit en el marcador amb un nou gol d’Aumatell (61’). Immediatament després, Medina va retallar distàncies, però els conjunt mariner no es va deixar sorprendre i va tancar el partit en una magnífica recta final en què va transformar dues de les moltes opcions que va tenir. Gibert i Uroz, en el 89’, van culminar una golejada balsàmica per al Castelldefels.