Territorial

Amb els papers canviats

1a catalana. El Lloret, una de les sorpreses de l’inici de lliga, afronta des de la tercera posició el duel contra la Jonquera, un rival a qui li està costant massa sumar de tres en tres

La jornada a primera catalana començarà aquesta tarda amb un duel gironí que enfrontarà el Lloret i la Jonquera (16 h). Els dos clubs es troben al terreny de joc en una situació difícil de preveure abans de començar la competició: d’una banda, els lloretencs han sorprès tothom amb una arrencada espectacular que els ha permès encadenar vuit jornades sense perdre –cinc victòries i tres empats– i assolir una còmoda tercera posició amb 18 punts. Al davant hi tindran la Jonquera, un dels projectes més ambiciosos de la categoria que s’ha encallat en la zona baixa. Els de Mármol fa tres jornades que no perden però els dos empats aconseguits no els han permès aixecar el vol.

Un triomf obligatori

La jornada de demà començarà amb un enfrontament clau per al Banyoles. Els del Pla de l’Estany es troben en llocs de descens, han encaixat tres derrotes seguides i aquesta setmana reben a casa el Cardedeu (12 h), que es troba just per sobre dels banyolins en la classificació amb els mateixos punts. Més enllà de la necessitat de sumar de tres en tres per no quedar enclotats al capdavall de la taula, el cara a cara amb un rival directe tindrà una gran importància per a la moral de l’equip d’Adam Fontes.

El Llagostera B jugarà a casa amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després d’un empat i una derrota en les dues últimes jornades. El rival serà un Júpiter (12.30 h) que, a causa dels mals resultats –ha sumat dues victòries després de deu jornades–, va decidir prescindir del seu tècnic, Alberto Fernández, dimarts passat. Així doncs, al municipal llagosterenc l’equip barceloní estrenarà entrenador. L’escollit ha sigut David Ortiz.

El líder, de nou a prova

El Farners, per la seva banda, torna a tenir un repte important al davant, ja que visitarà el camp del Vic (16 h). Els colomencs, que només s’han deixat tres punts en els cinc desplaçaments fets fins ara, visiten un rival que en les últimes jornades s’ha trobat més còmode jugant a domicili. Els de Pau Menéndez, que han sigut líders en sis de les deu jornades disputades fins ara, intentaran mantenir o ampliar l’avantatge respecte als seus perseguidors en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)