Territorial

Les dinàmiques també compten

1a catalana. El Farners s’endú els tres punts del duel selvatà contra un Lloret que planta cara tot i jugar amb un home menys des del 66’

FARNERS 2 LLORET 1

FARNERS:Gabi, Adrià Salas (Àlex Castelló 91’), Pitu Riart, Peracaula, Muniesa, Fajardo, José Martínez (Roger Parals, 64’), Toni Rossell, Joel Salas, Gerard Gómez i Òscar Parcet (Albert Vila, 70’).LLORET:Toscà, Puntí, Edu Poderoso, Peke, Ricky (Velis, 87’) Gousumani (Marc Sánchez, 83’), Nil, Juan Romero (Juanpi, 80’), Massa (Bukary, 45’), Chino (Josep, 45’) i Xavi Aparicio.GOLS:1-0 (27’) José Martínez. 1-1 (61’) Juan Romero. 2-1 (88’) Muniesa.ÀRBITRE:Galera Serrano.T.G.:als locals Pitu Riart, Fajardo, Gerard Gómez, Parals.T.V.:per doble amonestació al visitant Nil (66’).PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Santa Coloma de Farners.

El Farners va demostrar que les dinàmiques en el món del futbol tenen moltes vegades un paper determinant. Els de Santa Coloma es consoliden en la primera posició després superar el Lloret en un partit igualat que cap dels dos mereixia perdre.

Durant la primera meitat les ocasions van ser escasses i la igualtat extrema. En el 27’, però, Muniesa va assistir José Martínez, que va engaltar un bon xut lluny de l’abast de Toscà. En la primera bona triangulació, els locals van fer mal a un equip lloretenc que en els primers compassos de la segona part va pressionar de valent el líder. El domini i les ocasions eren dels d’Edu Urdiales, que en el 61’ van empatar amb un altre bon xut ajustat al pal de Juan Romero. L’expulsió rigorosa de Nil cinc minuts més tard va canviar el matx. Si bé el domini va passar a ser del Farners, el Lloret va tenir alguna ocasió de sorprendre fins que a les acaballes (88’), Muniesa va culminar una gran contra que segellava la vuitena victòria per als colomencs, la tercera en quatre partits. Per al Lloret, la d’ahir és la segona derrota consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)