Territorial

El Sabadell B posa a prova el lideratge del Farners

1a catalana. Els de Pau Menéndez volen mantenir la primera posició guanyant contra un rival molt irregular aquest curs. La Jonquera vol allargar la bona ratxa al camp del Sant Cugat

El líder, el Farners, vol continuar encapçalant la classificació una setmana més i el primer pas per fer-ho és tornar amb els tres punts de la seva visita al camp del filial sabadellenc (17.30 h). Els de Pau Menéndez es trobaran al davant un rival que s’ha mostrat molt irregular aquest curs: ha estat capaç de fer grans partits, com ara la golejada contra el Llagostera B (0-5), però s’ha encallat en moltes altres jornades. El conjunt arlequinat, però, s’ha mostrat més fort al seu terreny de joc, on ha aconseguit tres de les quatre victòries que suma aquest curs. El Farners intentarà furgar en la ferida d’un equip que ha sumat només tres dels últims quinze punts.

La Jonquera, que també juga avui, vol allargar la dinàmica positiva –cinc jornades sense perdre– i continuar escalant posicions. Els de Joan Mármol buscaran els tres punts al camp del Sant Cugat (18 h), un equip que no passa per un bon moment.

Un repte important

Amb vista a la jornada de demà, el Lloret rep la Grama (12 h), un dels equips més en forma de la lliga. Pel que fa al Banyoles, molt necessitat de punts, jugarà a casa contra un Manlleu que perd pistonada a domicili. Per últim, el Llagostera B vol retrobar-se amb el triomf i enganxar-se a la zona alta contra el Mollet. (16.30 h).

FIABLE FINS ARA

El Farners només ha perdut un partit a domicili aquest curs: a Cardedeu per 2-1

A L’ALÇA

La Jonquera ha sumat tres victòries i dos empats en els últims 5 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)