1a femenina

L’Espanyol es queda a un pas de donar la sorpresa

1a divisió femenina. Fins al minut 75, les de Joan Bacardit van controlar el partit en defensa contra el líder, que va haver de suar

ESPANYOL 0 ATLÉTICO 1

ESPANYOL:Mimi; Berta, Inés, Eli, Brenda, Ayaki (Leti, 68’), Dulce (Llompart, 82’), Paloma, Dominika (Carola, 79’), Julve (Baudet, 61’) i Esther.ATLÉTICO DE MADRID:Lola, Menayo, Mónica, Pereira, Kenti, Amanda, Meseguer, Sosa (Cazalla, 85’), Sonia (Carla, 91’), Corredera (Ordega, 76’) y Esther (Ludmila, 60’).GOLS:0-1 (78’) Mónica.ÀRBITRE:Paola Cebollada.T.G.:a la local Baudet.PÚBLIC:Mig miler d’espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’entrega i l’esforç que va mostrar l’Espanyol contra el líder no va acabar tenint premi. I això que el partit pintava bé, amb 0-0 quan faltava un quart d’hora. Però una diana de la defensa Mónica en el tram final va deixar les coses a lloc i les colchoneras afermades en el lideratge.

Mimi va tenir molt protagonisme durant tot el partit, així com la defensa local, que es va encarregar de refusar tots i cadascun dels atacs de l’Atlético. I les blanc-i-blaves van tenir dues oportunitats a prop del descans, però la internacional Lola va deixar el marcador a punt perquè Mónica assegurés el triomf visitant.