1a femenina

futbol

1a divisió femenina

El Barça no perd l’ocasió

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana, gràcies a la qualitat que exhibeix en la davantera, posa fi a la resistència de l’Espanyol i recupera el lideratge després de la patinada de l’Atlético

barça 4 espanyol 0

BARCELONA:Paños, Melanie, Mapi, Torrejón, Unzué (Fabiana, 73’), Alexia, Andonova (Vicky, 57’), Patri Guijarro, Duggan (Aitana, 77’), Bárbara (Andressa, 66’) i Martens.ESPANYOL:Mariajo, Pujadas, Inés, Esther, Dulce María (Letti, 72’), Ayaki (Julve, 46’), Dominika, Baudet (Marta Llopis, 72’), Brenda (Carola, 46’), Paloma i Eli.GOLS:1-0 (8’) Mapi León. 2-0 (43’) Martens. 3-0 (72’) Duggan. 4-0 (83’) Martens.ÀRBITRE:Contreras Patiño.T.G.:Cap.PÚBLIC:Mig miler d’espectadors.

No hi va haver emoció en el derbi barceloní entre el Barça i l’Espanyol. Tot i el bon moment de l’equip de Joan Bacardit, que ha competit contra tots els grans de la categoria, i la pressió de saber que l’Atlético havia perdut, el conjunt blaugrana va amarrar una victòria molt important, ja que el torna a col·locar al capdamunt de la taula classificatòria. La qualitat de les davanteres va marcar la diferència en un partit que el Barça va desencallar en el primer temps i que va rematar en el segon.

L’Espanyol va experimentar un desgast tan enorme com poc profitós contra l’Atlético dimecres passat, quan va aguantar durant 75 minuts fins que les madrilenyes van marcar el gol. El precedent, però, era positiu per a l’equip de Bacardit, perquè havia de fiar el duel a la solidesa defensiva per mirar de tenir alguna possibilitat en la part final del matx. Però tots els plans se’n van anar en orris quan una falta lateral servida per Andonova la va aprofitar Mapi León per rematar acrobàticament i superar Mariajo Pons (8’). Abans, en el primer minut, Putellas havia fallat una passada de la mort claríssima. La portera de l’Espanyol no va estar gaire encertada en el segon gol, obra de Martens, que al final del primer temps va enviar a dins la xarxa un xut des de lluny que no tenia gaire dificultat.

La sentència

Amb dos gols de desavantatge, l’Espanyol va intentar fer un pas endavant, però no va tenir èxit. El Barça va ser el que va tenir les millors ocasions, com ara un xut al travesser de Martens i la diana de Duggan en una bona combinació col·lectiva.

Ja en el tram final, amb els dos equips cansats i les visitants avançant les seves línies a la recerca del gol de l’honor, Martens va recollir un contraatac, va driblar Mariajo i va signar el 4-0 definitiu. La sentinella sabadellenca, però, sí que es va lluir en un lliure directe d’Andressa Alves que va desviar amb mestria (89’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)