Barça B

futbol

barça b

La victòria a Tenerife com a punt d’inflexió

Barça B. El filial espera que el fet de trencar la ratxa de deu partits sense guanyar a domicili li permeti trobar una dinàmica regular

“Als nois els insisteixo que per tenir una bona ratxa és necessari guanyar almenys algun partit fora de casa, i fa temps que això no es produeix.” Després d’encadenar deu jornades sense aconseguir cap victòria lluny de Barcelona, Gerard López tenia molt clar abans de visitar el camp del Tenerife que la clau per sortir de la zona de descens és trobar una línia regular i, per fer-ho, cal sumar de tres en tres fora del Miniestadi. Les coses no haurien pogut sortir millor, i la consigna de la plantilla aquesta setmana és fer que el partit de diumenge a l’Heliodoro sigui el punt d’inflexió per revertir la tendència i sortir de la zona de descens. Per fer-ho, guanyar dissabte contra el Granada seria importantíssim.

“Comencem la segona volta trepitjant fort, amb la victòria [a Tenerife] ens adonem que som un equip amb molta qualitat, que sap defensar i patir quan toca”, explicava després del partit de diumenge el davanter Choco Lozano, convençut del valor d’aquell triomf: “Els tres punts ens han de donar un plus per creure’ns que podem oferir més en la segona volta.” El pivot Christian Rivera, que va debutar a l’Heliodoro, també creu que el moment del canvi ha arribat: “El futbol són dinàmiques i hem sabut capgirar-ne una que era dolenta. Ara toca anar cap amunt.”

LA FRASE

La victòria [a Tenerife] ens dona un plus per creure’ns que podem fer més en la segona volta
Choco Lozano
davanter del barça b

El Granada, un rival minvat a fora

La pròxima cita del Barça B és la de dissabte que ve al Miniestadi contra el Granada (16 h). Els de Gerard, sense els sancionats Cucurella i Oriol Busquets, buscaran una victòria que els permeti continuar escurçant la diferència respecte a la zona de salvació (a 2 punts) o, fins i tot, sortir del descens. Tot i que el rival és un dels grans candidats a l’ascens, el filial blaugrana pot aprofitar el factor camp, ja que al Granada li costa molt aconseguir bons resultats a camp contrari. De fet, no ha guanyat com a visitant des del 21 d’octubre passat i, des de llavors, ha sumat 3 punts de 18 a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)