Barça B

Ocasions de profit

Barça B. El filial pot encadenar per primera vegada en tot el curs dues victòries consecutives i agafar embranzida per sortir del descens. El Granada, a més, ha mostrat debilitats a domicili

La plantilla i el cos tècnic del Barça B havien reclamat la necessitat d’encadenar una sèrie de bons resultats per poder tornar al gran nivell futbolístic de principis de temporada. I avui el Barça B té l’oportunitat de donar-se la raó a si mateix després de la impressionant victòria de la setmana passada a Tenerife, amb un rival dubitatiu al davant. El Granada, en una espiral negativa a domicili i amb una exigència gegant, visita el Miniestadi, i els blaugrana tenen l’oportunitat de guanyar dos partits consecutius, un fet inèdit aquest curs.

A efectes classificatoris, una victòria blaugrana seria interessant per despenjar-se dels tres equips de baix i per treure el cap del descens. Els temors respecte al Granada són els mateixos que els de qualsevol altre rival que ha visitat al filial: “Suposem que serà un partit en què el rival se’ns tancarà buscant una jugada puntual. Necessitem encara més la possessió, jugar a camp contrari i mantenir la solidesa defensiva”, explica Gerard López, que mantindrà la seva confiança en Carles Pérez, autor de tres gols diumenge passat, alimentada per la baixa d’Arnaiz.

Solidesa

No serà la única baixa important que haurà d’afrontar l’entrenador de Granollers, ja que té dos dels seus fixos (Cucurella i Busquets) fora per sanció. En canvi, recupera Aleñá, que ahir es va entrenar amb els seus companys després d’uns dies en la dinàmica del primer equip.

El Barça B ha anat creixent defensivament a casa, però, en canvi, s’ha encallat a la porteria rival (fa 232 minuts que no veu porteria al Miniestadi). El Granada, d’altra banda, ha rebut gols en quatre de les últimes cinc visites i fa sis desplaçaments que no guanya.

LA PRÈVIA

El Granada és un dels grans equips de la categoria i ara està en un moment un pèl irregular. Tot i això, hem mostrar el millor nivell
Gerard López
entrenador del barça b
Intentarem ser fidels al nostre model i al nostre estil per poder competir bé. Però al final el que compta és el resultat
José Luis Oltra
entrenador del granada

Ballou encara no podrà debutar

El fet que Ballou Jean-Yves arribés dijous passat a la disciplina del filial provocarà que el jugador encara no estigui disponible per jugar avui. “És un jugador amb experiència en la lliga americana i amb molt futur. El club el seguia des de l’estiu i és una bona aposta per a nosaltres”, explicava Gerard López sobre la gran competència del Chelsea que ha tingut el conjunt blaugrana per incorporar l’extrem nord-americà. El tècnic de Granollers tampoc podrà disposar en la convocatòria d’avui d’Hongla, el central que ha arribat cedit del Granada, ja que el contracte no li permet jugar contra el seu equip d’origen. Gerard va admetre que falten un o dos fitxatges i hi ha dubtes sobre la continuïtat de Kaptoum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)