Territorial

El repte de mirar cap amunt

1a catalana. El Farners, el Lloret i el Llagostera B buscaran avui un triomf que els permeti enganxar-se a la zona alta de la taula. El Banyoles i la Jonquera jugaran els seus partits demà

La jornada 20 de primera catalana viurà tres partits aquesta tarda amb participació d’equips de la demarcació gironina. El denominador comú de tots tres serà aconseguir un triomf que els enganxi a la zona alta de la classificació i que, en una competició tan igualada pel que fa a punts, els deixi amb un bon marge de seguretat respecte als llocs de perill. El primer a entrar en joc serà el Farners (16 h), que a casa haurà d’exhibir la seva millor versió per guanyar un Manlleu que passa un bon moment. El Lloret també afronta un repte d’altura ja que rebrà a casa (17 h) el Manresa, segon classificat de la lliga i amb un potencial ofensiu molt important. Finalment, el Llagostera B necessita continuïtat en els seus bons resultats per consolidar-se entre els millors de primera catalana. Després de la bona victòria al camp del Castellar (2-4), el conjunt de Salamero visitarà el Vic (17.15 h). Els vigatans són l’equip que més empata de la competició –nou cops en 19 jornades– i amb 19 gols encaixats tenen una defensa molt sòlida.

Aire en forma de 3 punts

En la jornada de demà entraran en joc el Banyoles i la Jonquera, tots dos amb necessitat de guanyar per anar lligant els seus objectius. En el cas dels del Pla de l’Estany, els d’Adam Fontes jugaran a Castellar (12.15 h) contra l’últim classificat. Així doncs, el fet d’enfrontar-se a un rival que només ha guanyat un partit és una oportunitat d’or per sumar tres punts i eixugar la distància amb la permanència, que és de quatre punts.

La Jonquera també vol guanyar a casa contra el Mollet (16.30 h) per així reforçar la bona feina que estan fent al camp però que no dona resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)