Territorial

Cop d’autoritat del Girona, que deixa enrere l’Espanyol

Divisió d’honor juvenil. Els blanc-i-vermells van fer un partit molt complet a Sant Adrià i mantenen l’esperança de classificar-se per a la copa

espanyol 1 girona 3

ESPANYOL:Yaroslav, Reina, Genar, Gila, Torres (Marianov, 86’), Coll (Coco, 79’), Pau Salvans, Iván Gil, Gilbert (Brugué, 64’), Nico i Sergi Garcia (Corominas, 46’).GIRONA:Torra, Prado, Teo, Uche, Mario (Pol, 90’), Ivan, Pedro Porro (Guillem, 89’), Jofre, Homet, Juli i Valery (Guillem, 84’).GOLS:0-1 (9’) Homet. 1-1 (25’) Pau Salvans. 1-2 (29’) Teo. 1-3 (85’) Guillem.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:Coll i Ivan, de l’Espanyol, i Teo i Jofre, del Girona.T.V.:. directa al local Gila (43’).PÚBLIC:Unes 500 persones a la ciutat esportiva Dani Jarque, a Sant Adrià de Besòs.

El Girona va fer un cop d’autoritat al camp de l’Espanyol, en un partit entre dos equips empatats a punts en la classificació i amb ganes de reivindicar les seves possibilitats de lluitar per l’accés a la copa. Els blanc-i-vermells, que no estaven fins a camp contrari, van fer un partit molt complet i es van endur tres punts d’altíssim valor.

Tot i afrontar el duel amb baixes, els gironins van estar bé des del començament. Després d’un primer avís invalidat en una rematada en la sortida d’un córner, invalidada per una falta al porter local, va arribar el 0-1, gràcies a un malentès entre la defensa i el porter local Yaroslav. Homet va ser el més llest, va robar la pilota i va marcar (9’). Amb l’avantatge, els blanc-i-vermells van saber jugar amb ordre i una bona pressió i, malgrat que l’Espanyol tenia més possessió de pilota, els d’Àlex Marsal amenaçaven al contraatac. Tot i això, va arribar l’1-1, en una acció poc afortunada del porter Torra, que va veure com se li escapava de les mans una centrada de Genar i habilitava Pau Salvans, que només la va haver d’empènyer (25’). La reacció del Girona, però, va ser ràpida. En una falta lateral, Pedro Porro la va posar dins l’àrea i Teo, de cap, va batre Yaroslav (29’).

Contra deu

Poc abans del descans, l’Espanyol va quedar amb deu jugadors, per l’expulsió justa de Gila, que va caçar Jofre com a últim defensa per evitar que el capità del Girona marqués l’1-3. En la segona part, els gironins van saber gestionar la superioritat numèrica i van tenir ocasions per fer la sentència, especialment una de Pedro Porro, un dels més destacats. El partit, però, va arribar a la recta final amb el marcador ajustat, i l’Espanyol va pressionar de valent. Salvans va fer una rematada per sobre del travesser, i un llançament de falta d’Ivan Gil es va estavellar al pal. Va ser el preludi de l’1-3, en un contraatac culminat per Guillem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)