Barça B

futbol

barça b

Solucions inesperades a les baixes d’homes clau

Barça B. L’aportació de suplents –Carles Pérez– i de nous fitxatges –Nahuel i Rivera– han permès substituir amb garanties les absències per sanció i per lesió de jugadors essencials

Primer va ser la baixa d’Aleñá, després José Arnaiz i ara Oriol Busquets. Gerard López ha hagut de fer mans i mànigues per solucionar els problemes per lesió i per sanció en un tram molt important de la temporada. Amb l’equip en crisi, el tècnic granollerí no ha tingut un altre remei que descartar el seu onze tipus i resar perquè les diverses apostes amb jugadors suplents o nous fitxatges sortissin bé. I l’equip ha aconseguit sortir de la zona de descens i encarar el futur amb més optimisme tot i la derrota de dissabte passat contra l’Alcorcón.

“Hi haurà minuts per a tothom.” Gerard López sempre ha reclamat paciència als jugadors. I a l’inici de la segona volta les rotacions han arribat. La irrupció de Carles Pérez a Tenerife, substituint Aleñá –jugador amb més minuts de l’equip– i Jose Arnaiz –quart jugador amb més minuts– com a referència ofensiva, va donar els primers tres punts a l’equip després d’una sèrie de quatre sense guanyar. Aleñá va tornar, però l’absència d’Arnaiz per pubàlgia es va allargar fins al partit contra l’Alcorcón. “És un tipus de lesió amb què anirà agafant la forma a mesura que passin els entrenaments”, va admetre el tècnic blaugrana.

Les incorporacions

No només l’aportació de Pérez ha estat clau perquè el Barça no notés la baixa d’Arnaiz, sinó que Nahuel ha tingut un protagonisme poc esperat per a un jugador acabat d’arribar (dos partits complets des de la seva adquisició pel Barça). “Sorprenentment, s’han adaptat molt bé pel que fa a concepte i entesa tàctica”, comenta l’entrenador del filial, que s’ha trobat que bona part de les noves incorporacions han arribat en bona forma física. “S’estan adaptant molt bé, estan treballant fort i ho faran molt bé”, assenyalava el capità, Carles Aleñá.

“La intenció és anar donant minuts als fitxatges perquè vagin tenint continuïtat”, explicava el tècnic, satisfet amb la seva aportació. Per aquest motiu, l’entrenador vallesà ja ha donat galons a Christian Rivera, que suma quatre titularitats des que li van assignar dorsal quan va arribar a principi de gener. I el migcampista cedit per l’Eibar serà l’alternativa principal a Oriol Busquets, absent en dos dels tres últims partits i cinquè jugador amb més minuts. Busquets es perdrà el que queda de curs.

BAIXES

Aleñá, Arnaiz i Busquets han estat absents en un tram clau de la temporada

INCORPORACIONS

El cos tècnic celebra la ràpida adaptació a l’estil de l’equip dels nous fitxatges

L’ALTERNATIVA

Christian Rivera té tots els números per ser el substitut d’Oriol Busquets
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)