Barça B

Millores ofensives obligatòries

Barça B. El filial blaugrana haurà de superar una defensa molt tancada per endur-se la victòria

Quatre gols en els últims cinc partits a casa denota que al Barça B li està costant jugar al Miniestadi. El patró es repeteix: el rival es tanca, el filial no pot córrer en les transicions i el resultat s’encalla cap a l’empat o fins i tot la derrota. La millora en el joc de posició és, per tant, una obligació per al filial blaugrana especialment si vol obtenir un resultat positiu contra el Numància. La classificació així ho requereix perquè són tres punts i dos equips els que separen l’equip de les posicions de descens.

La setmana no ha estat fàcil. Gerard López no ha pogut comptar amb la totalitat del grup fins divendres ja que bona part de la plantilla va jugar la supercopa de Catalunya. I, a més, l’equip continua en una crisi de lesions, especialment en la part ofensiva ja que divendres passat va caure lesionat Cardona. El central Martínez, això sí, entrarà avui a la llista. Tot i això, l’optimisme regna en el filial blaugrana basat en el rendiment a domicili (havent aconseguit 11 dels últims 15 punts possibles). “Som un equip a qui ens va millor jugar a fora”, admet el tècnic Gerard López que batalla contra la naturalesa (més física que no pas tècnicament depurada dels seus homes): “A casa ens toca tenir més possessió, més paciència i no tenim tants espais per córrer. Tenim l’experiència que en els darrers partits el plantejament del rival ha estat el mateix i toca potenciar aquest tipus d’aspectes”, relata el tècnic.

Sense Manu del Moral

El Numància és un expert en la tasca defensiva tot i que darrerament li ha costat mantenir la porteria a zero fora de casa. Per al partit, Arrasate no podrà comptar amb el seu màxim golejador, Manu del Moral per un procés febril.

LES FRASES

En els darrers partits a casa, el plantejament del rival ha estat el mateix i cal potenciar el joc de posició
Gerard López
entrenador del barça b
Hem de defensar bé però també necessitem tenir la pilota, ser verticals i que ells estiguin incòmodes
Jagoba Arrasate
entrenador del numància
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)