Territorial

Un penal en l’afegit allarga la mala ratxa del Lloret

1a cat. Els selvatans continuen en caiguda lliure després de sumar un punt de 18

Lloret 1 Vic 2

LLORET:Tuscà, Albert Puntí, Poderoso, Majó, Serralunga, Nil Victòria, Cunill, Aparicio, Velis (Expósito, 67’), Bukary (Marc Sánchez, 77’) i Peke.VIC:Albert Reig, David Busquets, Gerard, Taleb, Carles Roca, Mia Valls (Sergi Suárez, 80’), Fred (Guijarro, 89’), Oriol Espina (Ignasi, 63’), Robert Busquets, Hèctor Moreno, Aleix Velasco.GOLS:0-1 (11’) Fred. 1-1 (56’) Albert Puntí. 1-2 (92’) Carles Roca de penal.ÀRBITRE:Álvarez Molina.T.G.:als locals Albert Puntí, Expósito, Aparicio, Nil Victòria, Tuscà, Serralunga i Peke; als visitants Carles Roca, Gerard, Valls, Ignasi i Taleb.T.V.:cap.COMENTARI:El Lloret va perdre contra el Vic després que el col·legiat assenyalés un penal en el temps afegit a favor dels osonencs (1-2). Els d’Edu Urdiales es troben en la seva pitjor ratxa a primera catalana després de sumar només un punt dels darrers divuit possibles. En la primera meitat, el Vic va ser millor. Ja en el minut 7, Fred va aprofitar una jugada de combinació per rebre l’esfèrica al vèrtex de l’àrea i fer un xut creuat que va sorprendre a Tuscà. La resta del primer temps va ser ensopit, amb molt joc directe i sense ocasions clares dels dos equips. En la segona part, el Lloret va millorar i en el 56’ Albert Puntí va engaltar un fort xut que va topar amb la base del pal i va acabar entrant a la porteria rival. En l’afegit, una imprecisió defensiva va acabar en penal i Carles Roca no va perdonar.