Territorial

futbol

Divisió d’honor juvenil

S’allunya el somni

Div. d’honor juvenil. El Girona desaprofita moltes ocasions, perd i l’objectiu de ser a la copa es complica

girona 0 mallorca 1

GIRONA:Torra, Adrià Prado, Teo, Uche, Mario, Giorgi (Moha, 4’), Juli (Franc, 82’), Jofre Cherta (Alejandro, 28’), Pedro Porro, Valery (Guillem, 59’) i Homet.MALLORCA:Diego, Florit, Prado, Óscar (Miguel, 77’), Frau, Munar (Pou, 44’), Tòfol (Papa, 70’), Samu, Arasa, Alberto (Nico, 70’) i Sureda.GOLS:0-1 (17’) Alberto.ÀRBITRE:Text.T.G.:als visitants Arasa i Alberto.T.V.:al visitant Frau per doble amonestació (89’).

La derrota de dissabte del Saragossa va fer créixer encara més la il·lusió del Girona i les aspiracions d’acabar el curs en segona posició per jugar la copa, però els d’Àlex Marsal van rebre ahir una garrotada que els complica aquest objectiu. En el duel directe contra el Mallorca per assolir el segon lloc, els balears en van fer prou amb una gol d’Alberto en el minut 17 per guanyar un partit que el Girona mereixia com a mínim empatar. I és que els gironins van assetjar constantment la porteria rival i només la gran actuació del porter visitant, Diego, i la falta de contundència en alguna altra arribada, van fer que l’equip blanc-i-vermell no pogués convertir el domini al terreny de joc en un triomf. Més enllà d’una desena de córners a favor dels gironins que van generar molt de perill, les millors ocasions les van protagonitzar Teo i Moha. En el primer cas, els seus bons cops de cap van topar amb un porter molt inspirat, mentre que Moha va estar a punt de fer l’empat en l’afegit però amb Diego ja superat, la pilota es va estavellar al travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)