Territorial

La Jonquera, superior, s’emporta el derbi

1a catalana. Els fronterers es van imposar al Llagostera B amb dos gols de Jorge Torres i Cristian Hidalgo

LA JONQUERA 2 LLAGOSTERA B 0

LA JONQUERA:Aleix Manzano, Gabernet, Albert Genís, Torres, Fran Pérez (Bech, 58’), Cornellà, Tidian (Bruno, 83’), Ramón Masó, Moñino, Cristian Hidalgo (Alejandro, 89’) i Genís Balaguer.LLAGOSTERA B:Oscar, Sergi Barco (Alexis, 45’), Juan Cruz, Mario, Roger (Joel Vilalta, 45’), Alex (Ibra, 45’), Pol Tarrenchs, Arnau Campeny, Eloi Pena, Kamal (Marçal, 69’) i Ousman (Gerard Mercader, 59’).GOLS:1-0 (20’) Jorge Torres. 2-0 (63’) Cristian Hidalgo.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Moñino i Albert Genís; i als visitants Campeny i Mercader.T.V.:Cap.

La Jonquera va guanyar el duel gironí contra el Llagostera B després d’imposar-se al municipal les Forques per 2-0. El conjunt local va començar dominant el partit i, fruit de la insistència, va aconseguir l’1-0 als vint minuts de joc, quan Jorge Torres va aprofitar una bona centrada de Cristian Hidalgo per definir amb el cap. Llavors el Llagostera va intentar reaccionar amb dues rematades d’Ousman i dues ocasions d’Eloi, però el resultat ja no es va moure abans del descans.

Poc després de començar la represa la Jonquera va sentenciar marcant el definitiu 2-0, obra de Cristian Hidalgo, que va superar el porter amb qualitat. Amb el triomf els fronterers se situen novens amb 36 punts, dos menys que el Llagostera B, cinquè classificat.