FUTBOL

El Girona, molt superior

Div. d’honor juv. Els gironins van lligar el triomf en la primera part

peña dep. 1 girona 4

PEÑA DEPORTIVA:Sisa, Aaron (Taye, 46’), Álvaro, Nacho, Alberto, David, July (Àngel, 55’), Pau (Soute, 66’), Sergio (Jay, 80’), Monti i Adrián.GIRONA:Torra, Prado, Teo, Uche, Pol, Juli, Pedro (Guillem, 53’), Giorgi (Mario, 72’), Homet (Valery, 64’), Alejandro (Cobos, 59’) i Moha.GOLS:0-1 (8’) Homet. 0-2 (30’) Moha. 0-3 (50’) Pedro. 1-3 (87’) Monti. 1-4 (89’) Valery.ÀRBITRE:Suárez Pérez.T.G.:cap.

Victòria del Girona juvenil sense gaire història a Eivissa que permet continuar posant pressió al Mallorca i al Saragossa en la cursa a la posició que dona accés a la copa, ara en mans del Mallorca. Pel que fa al partit, l’equip d’Àlex Marsal va encarrilar ben d’hora el triomf i en el minut 8, Homet va rematar des de l’interior de l’àrea una passada de la mort de Moha des de la banda. El 0-2 a la mitja hora de joc confirmava la superioritat d’un Girona que va enviar tres pilotes al pal en el primer temps i va disposar d’un munt d’ocasions de gol.

El tercer gol, de falta directe executada per Pedro a l’inici de la represa, permetia lligar els tres punts i afrontar la resta del partit amb més tranquil·litat. Els jugadors de refresc que van sortir en el segon temps van continuar portant la batuta i després del gol de l’honor local, també de falta, Valery va arrodonir la victòria amb una golejada marcant el quart de la tarda amb un bon llançament des de la banda.