Territorial

El Barça recupera el títol

Torneig Vila de Peralada. En la quarta final consecutiva entre el Barça i el Madrid, l’equip blaugrana va guanyar el títol després d’un gran duel que posava fi a tres dies de bon futbol aleví

El Barça es va convertir, ahir al migdia, en el campió de la catorzena edició del torneig Vila de Peralada de categoria aleví que s’ha disputat, els últims tres dies, a la població de l’Alt Empordà. La final, tal com ha passat els últims quatre anys, va ser un clàssic contra el Madrid. Els joves futbolistes de l’equip blanc i del conjunt blaugrana, entre què destacava un dels fills de l’exdavanter Patrick Kluivert, no van decebre i, després d’un bon espectacle, la victòria i el títol es va decantar cap al costat barcelonista per un ajustat 3-2. D’aquesta manera, el Barça recupera el títol, que havia guanyat per últim cop ara fa dos anys. El curs passat va ser, precisament, el Madrid que es va emportar el títol en la tanda de penals.

Abans de la gran final, la resta d’equips participants en el torneig van disputar els partits que definien la classificació final. El Vila-real va aconseguir la tercera posició després de superar per la mínima (1-0) un dels clubs que s’estrenava en el torneig de Peralada, com és l’equip nord americà del De Anza Force. Pel que fa al cinquè lloc, va ser per a un dels planters més potents de Catalunya, el Cornellà, que va guanyar 3-1 un dels convidats habituals del torneig de l’Alt Empordà, l’Inter Mèxic.

Per últim, el setè i vuitè llocs es van decidir entre dos equips de la demarcació. El Llagostera i el Peralada van oferir un bon espectacle i, finalment, la victòria va ser per als del Gironès per 4-3. Un any més, Peralada ha estat el punt de trobada de bon futbol aleví, però, sobretot, s’han viscut tres dies plens de bon ambient i noves experiències per als joves futbolistes.

Final
Barça-Madrid 3-2
3r i 4t lloc
Vila-real-De Anza Force 1-0
5è i 6è lloc
Cornellà-Inter Mèxic 3-1
7è i 8è lloc
Llagostera-Peralada 4-3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)