Territorial

El Llagostera, amb èpica

Juvenils. El Girona guanyava fins al temps afegit, però un gol d’Aleix Pla va forçar la tanda de penals, en què el porter blaugrana Sergio es va convertir en el gran heroi dels llagosterencs

llagostera 1 (4) girona 1 (2)

LLAGOSTERA:Sergio, David López, Bagu, Parra, Gordis, Fàbregas, Duran, Juventany, Muniesa, Monsif i Mark. També van jugar: Pascual, Aleix Pla, Mercader, Lorente, Nahum i Iker.GIRONA:Lluís Tarrés, Blanco, Aitor Reinón, Baró, Vilamitjana, Zaka, Mateo, Ignasi, Fortuny, Genero i Aaron Reinón. També van jugar: Cooke, Alexis, Casado, Luna, Masllorenç, Diallo, Cargol, Mamadou, Alhaji i Tifiane.GOLS:0-1 (37’) Mateo. 1-1 (52’) Aleix Pla.ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:a Mercader i Aleix Pla, del Llagostera, i a Aitor Reinón, del Girona.COMENTARI:El derbi entre el Llagostera i el Girona prometia emocions fortes per les ganes de guanyar a prop de casa i de trobar-se en una situació poc esperada a les portes d’un títol en un gran torneig. La final no va decebre: s’hi va veure tant talent com en les altres i va estar molt disputada fins al final, amb el Llagostera forçant els penals en l’últim sospir i superant el Girona des dels onze metres. La lluita entre els dos equips va ser constant en la primera part, en què els dos porters van haver d’intervenir una vegada cadascú per evitar el gol. En la segona part l’emoció va anar en augment. Ignasi va poder avançar el Girona i, després, una errada de Lluís Tarrés va estar a punt de sortir cara als gironins. En el minut 37, el matx es va animar amb el gol de Mateo, que va superar Sergio amb una gran volea. En els últims minuts, el partit es va escalfar, amb entrades força dures i pèrdues de temps. Quan el duel semblava mort en el temps afegit, Aleix Pla va rematar de cap una falta penjada a l’àrea i va superar Tarrés. Era el gol de l’empat, que enviava el partit a la tanda de penals. El cop va ser molt dur per al Girona, que després tampoc va tenir encert des dels onze metres i va topar amb un Sergio descomunal que va donar el títol al Llagostera.
A còpia de treball, els jugadors hi han cregut. No és normal guanyar tant en els penals
Salvador Jaspe
entrenador del llagostera
Ho hem fet tot per guanyar, però no hem defensat bé l’última jugada. Estem orgullosos del que hem fet