Barça B

Mitja salvació en joc

Barça B. El filial blaugrana s’enfronta amb l’equip que marca la primera posició de descens; tots dos en una crisi de joc i de resultats gens recomanable en el tram final de temporada

El Barça B ho hauria solucionat amb dues victòries contra el Llorca i el Sevilla Atlético. Els dos últims classificats, però, han fet la guitza al conjunt blaugrana, que encara manté una distància respectable amb el descens però que no es pot adormir. I menys avui. L’equip que visita el Miniestadi és la Cultural Lleonesa, a l’altra frontera de la salvació, en un partit decisiu: el triomf del Barça B li podria donar mitja salvació, ja que la distància creixeria fins als set punts de diferència més el goal average a vuit jornades per acabar.

El problema és que, de nou, la falta d’encert ha afectat el joc del Barça. L’equip s’ha posat nerviós encadenant sis partits sense guanyar, amb errades impròpies. “En els últims partits, els resultats han estat injustos perquè hem estat millors, però no hem tingut encert. I això s’ha traduït en errors defensius que nosaltres no cometem. Per això aquesta setmana m’he centrat a treure pressió als nanos”, manifesta Gerard López: “No és una final. No és un partit de vida o mort. Si guanyem serà un pas important, però soc conscient que haurem de lluitar fins al final. De moment tenim possibilitats i depenem de nosaltres mateixos”, va afegir.

La Cultural, tocada

El rival tampoc és que sigui una festa. El tècnic De la Barrera ha solucionat els problemes defensius tirant l’equip enrere, però ara, en canvi, ha deixat al descobert la inoperància ofensiva dels seus, que no han marcat ni un gol en els últims quatre partits. “És un equip imprevisible. Tenim l’experiència de l’any passat en la promoció d’ascens i del partit de la primera volta. Però també som conscients que ells necessiten la victòria, amb la qual cosa pot variar els plans”, comentava el tècnic del Barça, que, d’altra banda, no pot recuperar cap dels jugadors importants que té de baixa.

LA PRÈVIA

No és un partit de vida o mort. Si guanyem serà un pas important, però soc conscient que haurem de lluitar fins al final
Gerard López
entrenador del barça b
Per salvar la categoria es necessiten homes, i no noms. No vull una cicatriu en la meva trajectòria d’haver baixat un equip
Rubén de la Barrera
entrenador de la cultural

La renovació d’Abel Ruiz, confirmada

A falta de la signatura, l’acord de renovació amb Abel Ruiz ja és un fet. El jugador valencià, que havia rebut sucoses ofertes de diversos clubs de primer nivell, s’ha decidit per continuar de blaugrana les properes cinc temporades. Així ho va confirmar el tècnic Gerard López: “No en tenia constància, però li ho vaig preguntar i em va dir que sí, que només estaven pendents les dues parts de trobar un dia per a la signatura”, va explicar l’entrenador del Barça B. “Aquest acord li anirà molt bé perquè l’allibera de la pressió de continuar o no en l’equip en què vol continuar”, va afegir. El Barça està pendent de les renovacions d’homes clau de la mateixa generació, especialment Oriol Busquets, que acaba contracte d’aquí a dos mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)