Barça B

El Barça B cau contra la Cultural i es complica la vida

2a divisió A. El filial blaugrana, que enllaça set jornades sense guanyar, rep un gol matiner de Buendía i després és incapaç de marcar tot i jugar 50 minuts amb un home més

barça b 0 cultural 1

BARÇA B:Ortolá; Palencia, David Costas, Jorge Cuenca (Carles Pérez, 72’), Cucurella; Aleñá, Chrisitan Rivera (Riqui Puig, 58’), Monchu; Nahuel, Marc Cardona i Abel Ruiz (Ballou, 58’).CULTURAL LEONESA:Palatsí; Bastos (Iza, 83’), David García, Iván González, Víctor; Mario Ortiz, Sergio Marcos (Yeray, 58’); Martínez, Señé, Emi Buendía; i Rodri (Ángel García, 70’).GOLS:0-1 (5’) Emi Buendía.ÀRBITRE:Gorostegui Fernández-Ortega (col·legi basc).T.G.:als locals Monchu i Marc Cardona; i als visitants Rodri, David García, Ángel García, Sergio Marcos i Emi Buendía.T.V.:al visitant Martínez (39’), doble amonestació.PÚBLIC:2.507 espectadors.

El Barça B s’ha complicat encara més la vida després de perdre al Miniestadi contra la Cultural Leonesa, l’equip que marca la zona de descens i que ara s’ha situat a només 1 punt. Els de Gerard López, que encadenen set jornades sense guanyar, han encaixat un gol matiner de Buendía i després han estat incapaços de batre el porter visitant malgrat jugar tot el segon temps amb un home més.

El Barça B, a diferència dels darrers partits, en què tot i els mals resultats havia jugat bé i dominat en moltes fases del partit, s’ha mostrat com un bloc desdibuixat en la primera part. Als de Gerard López els ha faltat criteri i s’han vist superats per una Cultural amb les idees més clares. Als lleonesos, això sí, se’ls ha posat tot molt de cara en el minut 5, quant Emi Buendía ha aprofitat una assistència de Mario Ortiz per superar per dalt a Ortolà, que s’ha quedat a mitja sortida. A partir de llavors, una història coneguda: el filial blaugrana ha acaparat la possessió però sense generar perill. Només David Costas, en un córner, i Aleñá, amb un xut desviat, han intentat restablir l’equilibri en el marcador. No hi ha hagut sort, i s’ha arribat al descans amb la llauna per obrir. Això sí, el Barça B ha vist com abans de la mitja part l’àrbitre ha expulsat de forma rigorosa a Martínez, de manera que ha afrontat el segon temps amb un home més.

En superioritat numèrica i amb la necessitat de marcar, el Barça B ha estirat línies en el segon temps i ha buscat amb molta empenta la porteria de Palatsí. Com en el primer temps, l’equip de Gerard López no ha tingut criteri i ha estat incapaç d’atacar de forma ordenada el conjunt visitant. D’ocasions, tot i el setge, n’hi han hagut poquetes. I això que el tècnic ha acabat el partit jugant amb una defensa de tres i quatre homes a dalt. Només les canonades d’Abel Ruiz i Palencia, que ho ha intentat dos cops, han inquietat de veritat el porter de la Cultural, que ha resolt de forma magistral i ha deixat la seva porteria a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)