Barça B

Molt més que tres punts

Barça B. En plena mala ratxa de resultats, després de tres derrotes consecutives, el filial blaugrana visita el tercer classificat amb l’ambient enrarit al voltant de la figura de Gerard López

Les veus discordants dins de la directiva que han anat en contra del tècnic Gerard López des que va ser cridat per portar el segon equip del Barça, ara sonen amb més força que mai. La ratxa de set jornades sense guanyar i de tres derrotes consecutives han fet disparar l’alerta al voltant de la figura de l’entrenador, que s’ha mantingut al marge de tot el soroll. El tècnic ha resistit diferents tempestes gràcies a la confiança dels tècnics, Pep Segura i ara José Mari Bakero, i ara el panorama, amb pressions i contrapressions, és de difícil predicció en cas de derrota. L’equip ha tornat a ingressar en el descens pel triomf de la Cultural i falten set jornades per acabar però un pas en fals pot ser definitiu per a un vestidor jove que, d’altra banda, Gerard té apamat.

El que està clar és que un triomf contra l’Osca posposaria el debat. Qui sap si fins a final de curs. El tècnic i l’equip s’aferren a les seves possibilitats per la bona imatge que han donat en els darrers matxs tot i haver sumat quatre punts dels 21 en joc. “En cap moment ens hem deixat anar ni hem deixat de competir. La línia entre el triomf i la derrota ha estat molt fina”, explica Gerard que no vol pensar si es juga el seu futur a El Alcoraz, contra el tercer classificat: “No penso en res més que no sigui en el partit. Si només es valoren els resultats és clar que estem tots discutits, l’entrenador per sobre de tot, però també jugadors i planificació. Soc conscient de la posició que ocupo i no faria una bona feina si no em centrés en el partit i a aportar positivament en la relació amb els jugadors.”

L’Osca, en mala ratxa

Tot i que l’Osca ha estat l’equip amb el pic de forma més alt de la categoria, ara passa per un mal moment. La ratxa dels de Rubi és molt similar a la del filial (4 de 24 punts) quan semblava que tenien el camí lliure a l’ascens directe.

LA PRÈVIA

En cap moment ens hem deixat anar ni hem deixat de competir. La línia entre el triomf i la derrota ha estat molt fina
Gerard López
entrenador del barça b
Aquest partit ha de ser el nostre punt d’inflexió. Veig els jugadors convençuts de poder sortir d’aquesta mala ratxa
J. Francesc Ferrer ‘Rubi’
entrenador de l’osca

Sarsanedas i Galarreta tornen

Els migcampistes Ferran Sarsanedas i Ruiz de Galarreta podrien tornar avui a la convocatòria després de superar el període de rehabilitació de les seves respectives lesions. Els dos jugadors s’han entrenat durant la setmana –Sarsanedas fa quinze dies que s’ha integrat al grup– i és possible que rebin l’alta mèdica i que entrin a la llista de convocats. D’aquesta manera, es buida una part important de la infermeria blaugrana, que encara té Hongla, Oriol Busquets –també migcampistes– i Arnáiz. L’atacant de Talavera de la Reina es va entrenant intermitentment amb l’equip en ple procés de recuperació de la pubàlgia, sense que els metges hagin establert un temps determinat perquè torni a estar al cent per cent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)