Barça B

Màxima concentració

Barça B. L’equip de Gerard López, reclòs des de divendres en un hotel per fer grup, no pot deixar-ho per a demà; el triomf és un imperatiu tot i tenir al davant el segon classificat

El calendari, les jornades restants, els resultats anteriors, les lesions o els estats de forma. Tot queda en un segon pla i ja només importa l’avui. El Barça B necessita el triomf per tornar a agafar confiança i per enviar un missatge a la lliga que l’equip no està mort mentre altres rivals directes estan revifant. Per això, el cos tècnic està provant-ho tot per intentar sacsejar l’equip. Aquesta setmana ha programat una concentració de dos dies per promoure la unió de grup que tan bons resultats va donar la temporada passada amb l’ascens de categoria.

Tot plegat en una setmana difícil en què, després de la derrota a Osca, ha sobrevolat els despatxos la possibilitat que Gerard López fos destituït. “L’equip mentalment està bé. No he tingut la sensació que els nois hagin rebut cap mena d’influència d’elements que venen de fora”, va dir el tècnic de Granollers, que afirma sentir-se fort i amb confiança en el grup per tirar la situació endavant. “Estem potenciant la unió, la confiança en ells mateixos i la força en el grup. Per això ens concentrem i promocionem activitats que poden ser una bona experiència per a ells”, va afegir el tècnic.

Confiança

El principal motiu pel qual el cos tècnic i els jugadors confien tirar el partit d’avui endavant és el nivell competitiu que han demostrat contra rivals de gamma alta. “El partit l’afrontem bé. Som conscients de la necessitat que tenim però tenim bones sensacions. Ha estat una setmana curta d’entrenaments però bona”, explica el tècnic, que afirma que el Rayo és “un equipàs”: “Ha explotat en la segona volta. Juntament amb l’Sporting és l’equip més en forma de la categoria.”

Precisament amb l’Sporting el conjunt madrileny està lluitant pel lideratge de la categoria, conscients, això sí, que la lluita que importa és la de l’ascens directe i que, atesa la gran competència, l’equip no es pot relaxar i menys contra un rival en la zona de descens. “Som dos equips que volem tenir la pilota. Hem de ser molt agressius en la possessió i en la pressió. Hem treballat aquests dos aspectes per generar moltes ocasions de gol i ser protagonistes”, va dir ahir l’entrenador Míchel.

LA PRÈVIA

El partit l’afrontem bé. Som conscients de la necessitat que tenim però tenim bones sensacions. Ha estat una bona setmana
Gerard López
entrenador del barça b
Hem de ser molt agressius en la possessió i en la pressió. Volem generar ocasions i ser protagonistes
‘Michel’ Sánchez Muñoz
entrenador del rayo vallecano
22 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)