Barça B

El marge és minúscul

Barça B. Després del triomf del Nàstic, el filial blaugrana necessita el triomf desesperadament per continuar amb possibilitats de salvar la categoria en els dos darrers partits de lliga

La victòria contra l’Sporting de Gijón va salvar un match ball importantíssim per a la salvació del Barça B. Però ara ha de tenir continuïtat. Els tres punts són una obligació en el partit contra un altre gall de la categoria, el Cadis, i més després del triomf del Nàstic. La salvació s’ha posat caríssima, el marge d’error és minúscul i deixa els blaugrana amb l’única opció del triomf si volen mantenir alguna esperança de salvar-se en els dos partits que queden de competició.

El principal problema que es trobarà García Pimienta per al partit d’avui és que els seus dos grans referents són baixa per sanció. Ni Aleñá ni Ruiz de Galarreta podran disputar el partit per sanció. La banqueta, en aquest sentit, no és garantia ja que el tècnic haurà d’apostar per jugadors que han demostrat un nivell molt baix –com ara Hongla i Vitinho–. En qualsevol cas, el tècnic sí que es pot aferrar a Sarsanedas en el joc posicional però necessita la verticalitat d’algun altre home per buscar la porteria contrària.

El principal repte del filial és posar fi a la sequera de local ja que els blaugrana no guanyen al seu propi feu des del 27 de gener (3-0 contra el Granada). Des d’aleshores, dos empats i cinc derrotes han abocat l’equip a un risc de descens gairebé sense solució. Almenys, això sí, l’equip a Gijón contra l’Sporting (2-3) va desbloquejar la mala ratxa que l’havia portat a les set derrotes consecutives i als onze partits sense guanyar.

Similars

Una circumstància semblant ha afectat darrerament el Cadis, que ha perdut el tren de l’ascens directe per culpa d’una dinàmica de set partits consecutius sense conèixer el triomf (sis empats i una derrota). La setmana passada, al Carranza contra el Saragossa, un rival directe, el conjunt andalús va poder redreçar el rumb tot i que ara ha canviat l’objectiu i espera refermar-se en la candidatura de l’ascens per la via llarga. Els seus números a domicili, amb un triomf en onze partits, no són cap garantia.

LA PRÈVIA

No tenim Aleñá ni Galarreta però estic tranquil perquè ens hem entrenat molt bé tota la setmana. Qui surti en el seu lloc ho farà molt bé
Javi García Pimienta
entrenador del barça b
El Barça B té jugadors que si tenen la seva millor versió és molt complicat de jugar-hi. Però en la mala versió també són molt perillosos
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)