Barça B

El Barça B guanya el Cadis amb solvència i s’apropa a la salvació

Partit seriós. El filial blaugrana ha encarrilat la victòria amb tres gols en el primer temps i se situa a 2 punts de la zona de permanència

barça b 3 cadis 1

BARÇA B:Ortolá; Palencia, David Costas, Tarín, Cucurella; Sarsanedas, Christian Rivera, Vitinho; Carles Pérez (Morer, 75’), Marc Cardona (Marqués, 79’) i Nahuel (Hongla, 85’).CADIS:Cifuentes; Carpio (Nico, 46’), Servando, Marcos Mauro, Lucas; Garrido (Abdullah, 15’), Álex Fernández; Álvaro, David Barral, Perea; i Dani Romera (Eugeni, 68’).GOLS:1-0 (16’) Marc Cardona. 2-0 (26’) Marc Cardona, de penal. 2-0 (45+1’) Nahuel. 3-1 (89’) Álvaro.ÀRBITRE:Pérez Pallas (col·legi gallec).T.G.:als locals Carles Pérez i David Costas; i als visitants Garrido, Carpio i Perea.PÚBLIC:4.201 espectadors.

El Barça B està ben viu i ho ha demostrat aquest migdia al Miniestadi. El filial blaugrana ha fet el partit més seriós de la temporada i s’ha imposat de forma molt clara al Cadis. Els de García Pimienta, que han guanyant gràcies als gols de Marc Cardona (2) i Nahuel en el primer temps, continuen apropant-se a la zona de permanència, que ara és a 2 punts.

El Barça B ha recuperat la inspiració i els primers 45 minuts. El filial blaugrana, molt ben plantat sobre el camp, ha marcat tres gols generant quatre ocasions clares. Així, dos minuts després d’avisar el Cadis amb un xut de Nahuel que ha marxat fregant la fusta (14’), els de García Pimienta han obert la llauna en un servei de cantonada que ha acabat amb un bon cop de cap de Marc Cardona. El mateix davanter lleidatà ha ampliat la diferència en el 26’, aprofitant un penal del qual ha estat víctima. Amb el 2-0, el filial blaugrana ha jugat amb una calma intel·ligent que, fins i tot, li ha permès ampliar la diferència just abans del descans. Ho ha fet Nahuel, que ha caçat un rebot del porter després d’una indecisió defensiva i ha xutat a porteria buida.

Després de la represa el conjunt blaugrana ha mostrat la seva versió madura i intel·ligent. Ha cedit el control al Cadis i s’ha tapat molt bé, buscant-ho en accions directes. Les millors ocasions, de fet, han estat del Barça B, tot i que ha faltat el punt d’inspiració de la primera part per ampliar la diferència. En tot cas, no ha estat necessari, ja que els visitants no han fet mal fins al minut 89, quan Álvaro ha aprofitat una pilota que Ortolà no ha pogut blocar per batre’l.