1a femenina

Ruth García i Andrea Giménez també deixen del Barça

Futbol. La defensa valenciana i la portera catalana s’han acomiadat a través de les xarxes socials

Setmana de comiats al Barça femení, i és que al de Laura Ràfols i Olga Garcia s’hi han sumat avui el de la defensa Ruth García i el de la tercera portera, Andrea Giménez, que s’han acomiadat a través de les xarxes socials.

La defensa valenciana, que va arribar al Barça el 2013 procedent del Llevant, ha afirmat en una carta de comiat que deixa enrere “ de cinc anys d’experiències professionals i esportives inoblidables, i de les quals he après”, entre la qual hi ha el poder jugar una semifinal de la Champions League a París la temporada passada. García, de 31 anys, agraeix la confiança a Xavi Llorens, amb qui va ser una jugadora important, a més de les seves companyes i l’afició blaugrana.

La valenciana abandona el Barça havent guanyat dues lligues, tres copes de la Reina i cinc copes Catalunya.

Una altra que deixa el Barça és la tercera portera, Andrea Giménez. La catalana, de 20 anys, va fitxar pel club blaugrana el 2016 procedent de l’Espanyol i avui s’ha acomiadar de l’afició i de l’equip en el seu compte d’Instagram.Giménez ha agraït a les seves companyes i al club per donar-me l’oportunitat de viure el dia a dia d’un equip professional”, i especialment a Sandra Paños i Laura Ràfols, les seves companyes a la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)